Φρικιαστική μαρτυρία γυναίκας: «Με βίαζε για ένα ολόκληρο 24ωρο»
1 year, 5 months ago
6

«Η ζωή μου είναι διαλυμένη από εκείνη την ημέρα έως και σήμερα»… Ένα ασύλληπτο μαρτύριο βίωσε για ένα ολόκληρο 24ωρο γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού.

Εξιστορεί στο Mega τα όσα δραματικά βίωσε το 2017…

«Είχαμε επικοινωνία μέσω εφαρμογής facebook για 1,5 χρόνο περίπου, ως φίλοι αρχικά και στη συνέχεια πήρε άλλη τροπή η επικοινωνία μας» εξηγεί. Όταν ρωτήθηκε για την ημέρα του ραντεβού λέει πως σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό της όλα όσα συνέβησαν στην πορεία.

«Υπήρχε μία οικειότητα, ήταν σε όλες τις φάσεις οικείος απέναντί μου, δεν μου έδωσε ποτέ την εικόνα ενός ανθρώπου που θα έκανε κάτι τέτοιο» προσθέτει.

«Στεκόταν στο ημίφως»

Αποκαλύπτει πως είχε δει φωτογραφίες του και είχαν κάνει και κάποιες βιντεοκλήσεις, στις οποίες ο δράστης στεκόταν, όπως περιγράφει το θύμα, στο ημίφως, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες.

«Πάντα του ζητούσα μια πιο καθαρή εικόνα του και πάντοτε υπήρχε κάποια δικαιολογία» συμπληρώνει.

«Θεωρώ πως ήταν καθαρά θέμα τύχης και θαύματος» λέει η γυναίκα σχετικά με το πώς κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του βιαστή της. Συνεχίζει περιγράφοντας πως τον παρακαλούσε πεσμένη στα γόνατα να την αφήσει να φύγει.

Τα 12 χρόνια φυλάκισης 

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση.

«Πάντα έχω στο μυαλό μου τη λήξη της ποινής του συγκεκριμένου ανθρώπου και νομίζω δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό που βίωσα…δεν τελειώνει ποτέ» λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του βιαστή της στο δικαστήριο, ο οποίος δήλωσε πως δεν την άγγιξε, ήταν αμέτοχος στο γεγονός και πως τον προκαλούσε το θύμα.

protothema.gr