Γαλλία: Παιδόφιλος που «έφαγε» 15 χρόνια για βιασμό, ενδέχεται να έχει κακοποιήσει πάνω από 300 παιδιά!
3 years, 4 months ago
6

Βρέθηκαν ημερολόγιά του, όπου περιέγραφε με πάσα ανατριχιαστική λεπτομέρεια τις επαφές του μαζί τους

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επιβλήθηκε σε Γάλλο χειρουργό, ο οποίος κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση 300 μικρών παιδιών, ασθενών του νοσοκομείου όπου εργαζόταν, στη μεγαλύτερη υπόθεση παιδοφιλίας που έχει εκδικαστεί ποτέ στη χώρα.

Ο 70χρονος Ζοέλ Λε Σουαρνέκ, πατέρας τριών παιδιών, κρίθηκε ένοχος για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων παιδιών, ηλικίας ακόμη και 4 ετών, όμως οι εισαγγελικές Αρχές αναφέρουν ότι υπάρχουν αποδείξεις πως κακοποίησε 312 ακόμη, από το 1986 έως και το 2014, αφού στη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν ημερολόγιά του, στα οποία περιέγραφε λεπτομερώς σεξουαλικές επαφές του με περισσότερα από 300 παιδιά!

Δίπλα στο όνομα του κάθε παιδιού περιέγραφε το είδος της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος του. Ο ίδιος εμμένει, ωστόσο, ότι οι περιγραφές εμπεριείχαν φαντασιακά στοιχεία.

Ομολόγησε

Αφότου ομολόγησε την ενοχή του για βιασμό στη διάρκεια της δίκης του την περασμένη εβδομάδα, καταδικάστηκε σε 15 έτη κάθειρξη, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει αντιμέτωπος και με δεύτερη δίκη. Σύμφωνα με τους δικηγόρους που παραβρέθηκαν στη δίκη που τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, ο άλλοτε αξιοσέβαστος χειρουργός δήλωσε ότι δεν περιμένει την επιείκεια του δικαστηρίου.

«Δε ζητώ συγχώρεση, ούτε συμπόνοια. Μόνο το δικαίωμα να γίνω ξανά ένας καλύτερος άνθρωπος», είπε, προσθέτοντας ότι μετανιώνει για τις πράξεις του και ξέρει πως αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο. Η δράση του Λε Σουαρνέκ αποκαλύφθηκε το 2017, μετά την καταγγελία ενός εκ των θυμάτων του και η έρευνα των Αρχών έφερε σύντομα στο φως άλλες τρεις περιπτώσεις.

newsbreak.gr