Γεράσιμος Σοφιανός – Έχει τύχει να είμαι παρών σε συμβάν βίας
2 years, 4 months ago
6

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γιώργος Σοφιανός. Ο ηθοποιός που φέτος παίζει στην παράσταση «Συνοικία το Όνειρο», μίλησε για τις σπουδές του ως πολιτικός μηχανικός, το φλερτ, την αγάπη του για τη φύση και έκανε ειδική μνεία στο #metoo.

«Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα διασκευή που έχει εμπλουτιστεί με μονολόγους και κείμενα του Λειβαδίτη», είπε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Ο Γεράσιμος Σοφιανός έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, ενώ έχει εξασκήσει το επάγγελμα στο παρελθόν, έχοντας δουλέψει και σε χωματουργικά μηχανήματα.

Σε κάποιες σχέσεις υπήρξε ζηλιάρης, σε άλλες ήταν αδιάφορος. Έχει ψάξει κινητό, ωστόσο δεν έχει μπει στη διαδικασία της παρακολούθησης.

«Προτιμώ το φλερτ από κοντά, αλλά όλοι φλερτάρουμε και μέσω σόσιαλ μίντια. Θα στείλω πρώτος μήνυμα, αν μου αρέσει κάτι το διεκδικώ», σημείωσε σχετικά.

Επίσης, δήλωσε πως είναι φαν του γυμνισμού: «Το καλοκαίρι κάνω γυμνισμό. Αγαπώ τη φύση, απολαμβάνω αυτή την ελευθερία. Συνήθως κάνω γυμνισμό με την σχέση μου».

Τέλος για το κίνημα του #metoo που ξέσπασε στο θέατρο αποκάλυψε: «Δεν μπορώ να πω ότι με ξάφνιασε το #MeToo, όλα αυτά τα ακούγαμε στον χώρο. Δεν μου έχει τύχει σε προσωπικό επίπεδο, όμως μου έχει τύχει να είμαι παρών σε συμβάν βίας και μάλιστα, όταν βγήκαν τα περιστατικά αυτά στην δημοσιότητα, επικοινώνησα και είπα “εάν το καταγγείλεις θα το επιβεβαιώσω”».

 

in.gr