Γιώργος Γαρνάβος : «Ηθοποιός – σκηνοθέτης μου είπε ‘αν δεν κάνεις έρωτα με παιδί, δεν ξέρεις τι σημαίνει έρωτας’»
1 year, 9 months ago
6

Ακόμα μια μαρτυρία – σοκ για όλα όσα γίνονται στον χώρο του θεάτρου έρχεται στο φως. Πρόκειται για μαρτυρία από τον ηθοποιό Γιώργο Γαρνάβο, ο οποίος αναφέρεται στην σοκαριστική εξομολόγηση που του έκανε γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος του μίλησε ανοιχτά για το άρρωστο πάθος του για τα ανήλικα αγόρια

Ακόμα μια μαρτυρία – σοκ για όλα όσα γίνονται στον χώρο του θεάτρου έρχεται στο φως. Πρόκειται για μαρτυρία από τον ηθοποιό Γιώργο Γαρνάβο, ο οποίος αναφέρεται στην σοκαριστική εξομολόγηση που του έκανε γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος του μίλησε ανοιχτά για το άρρωστο πάθος του για τα ανήλικα αγόρια.

Παράλληλα, αποκαλύπτει τι συνέβη μεταξύ τους όταν ο ηθοποιός – σκηνοθέτης κλείδωσε το καμαρίνι του για να μείνουν μόνοι με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά, όπως και τι συνέβη με κορυφαίο όνομα του θεάτρου και της τηλεόρασης, όταν του πρότεινε πρωταγωνιστικό ρόλο με αντάλλαγμα σεξουαλικές χάρες.

Παράλληλα, δηλώνει διατεθειμένος να αποκαλύψει τα ονόματα τους και να καταθέσει όλα όσα βίωσε σε περίπτωση που τον καλέσει ο εισαγγελέας.

Τα όσα περιγράφει, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, προκαλούν σοκ.

«Αν δεν κάνεις έρωτα με παιδί, δεν ξέρεις τι σημαίνει έρωτας»

«Τη δεκαετία του 1990 την εποχή που έπαιζα στο Εθνικό Θέατρο, είδα πάρα πολλά άσχημα πράγματα να συμβαίνουν. Ένας συγκεκριμένος σκηνοθέτης μου είχε φερθεί πολύ άσχημα. Είχε ασελγήσει πάνω μου. Μου είχαν πει τότε ότι εάν δεν υπάρχει επαφή με αυτούς τους ανθρώπους σε οποιοδήποτε επίπεδο, τότε δεν έχεις ελπίδες να κάνεις πολλά πράγματα» ανέφερε.

«Θα σας αποκαλύψω κάτι, που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου. Γνωστός ηθοποιός τότε που μετέπειτα έγινε καταξιωμένος σκηνοθέτης και πλέον τον γνωρίζει όλος ο κόσμος, μου είχε μιλήσει ανοιχτά για την αδυναμία του, για την αρρώστια του. Μου είχε χαρακτηριστικά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, καθώς πηγαίναμε κάπου με το αυτοκίνητο του: ‘Εάν δεν κάνεις έρωτα με παιδί, δεν ξέρεις τι σημαίνει έρωτας’» συμπλήρωσε.

«Με κλείδωσε στο καμαρίνι»

Παράλληλα, αναφερόμενος στον ίδιο άνθρωπο, είπε πως τον είχε κλειδώσει μια φορά το καμαρίνι του «για να περάσουμε λόγια υποτίθεται».

«Δεν ήθελε να μας ενοχλήσει κανείς. Δικά του λόγια, διότι στη συγκεκριμένη παράσταση είχα βουβό ρόλο. Τότε εγώ αντέδρασα και του είπα, ‘ξεκλείδωσε το καμαρίνι γιατί δεν ξέρω πως θα βγεις από δω μέσα’. Πράγματι ξεκλείδωσε και έφυγα» είπε.

«Όμως λίγη ώρα μετά μου τηλεφώνησε ένας άλλος κορυφαίος της εποχής σκηνοθέτης, ο οποίος μου είπε ότι δεν έπρεπε να φύγω από το καμαρίνι. Τότε κατάλαβα ότι μεταξύ όλων αυτών υπήρχε απευθείας συνεννόηση. Ο ίδιος σκηνοθέτης μου έκανε κι άλλα φριχτά πράγματα για τα οποία δεν θέλω να μιλήσω στη παρούσα φάση. Πράγματα που με έχουν βαθιά σημαδέψει» υπογράμμισε.

in.gr