Γιώργος Καπουτζίδης: Αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τον Πάνο Νάτση
3 months, 19 days ago
6

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου και βύθισε στο πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο.

Φέτος, πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση του σεναριογράφου, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», ενώ θα έπαιζε και στη νέα σειρά που ετοίμαζε, τις «Σέρρες».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος δεν είχε μιλήσει για την απώλεια του συναδέλφου του Πάνου Νάτση, αναφέρθηκε πρώτη φορά στον θάνατο του ηθοποιού το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ήβη.

«Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος»

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» ανέφερε συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης, συγκινώντας το κοινό.

Δείτε το βίντεο

 

in.gr