Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε μηνύσεις εναντίον ηθοποιών και γιατρών
28 days ago
6

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο κ. Κιμούλης δεν στράφηκε μόνο κατά γνωστών ηθοποιών, αλλά μήνυσε και δύο γιατρούς.

Μηνύσεις κατά ηθοποιών και γιατρών κατέθεσε σήμερα, Τρίτη, ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο.

Ο κ. Καπερνάρος, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε: «Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσει τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων, οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα».

Διαβάστε επίσης:

Και προσέθεσε: «Επίσης, καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν, για τους δικούς τους λόγους, να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού».

Αγωγή κατά του ΣΕΗ για την ακύρωση της διαγραφής του

Σημειώνεται ότι, τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε αγωγή κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), με την οποία ζητά την ακύρωση της από 10/4/2022 απόφασης διαγραφής του.

Στις 91 σελίδες της αγωγής του κατά του ΣΕΗ, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης περιγράφει λεπτομερώς τους λόγους, εξαιτίας των οποίων πρέπει να ακυρωθεί η απόφαση διαγραφής του, λόγω τυπικών και ουσιαστικών παρατυπιών, εκ μέρους του εναγόμενου σωματείου, το οποίο «λειτούργησε καταχρηστικά, ύποπτα και εν τέλει έκνομα».

Ορισμένοι από τους λόγους, εξαιτίας των οποίων ο κ. Κιμούλης κρίνει ότι πρέπει να ακυρωθεί η εν λόγω απόφαση του ΣΕΗ, ενδεικτικά, είναι οι εξής:

«1. Ουδόλως προκύπτει ότι ενημερώθηκαν τα ψηφίσαντα μέλη για τους δικούς μου ισχυρισμούς, ενώ ενημερώθηκαν επί των ψευδών εις βάρος μου καταθέσεων.

2. Ουδόλως προκύπτει ότι τα ψηφίσαντα μέλη ενημερώθηκαν για τις μαρτυρικές καταθέσεις υπέρ εμού, ενώ γίνεται εκτενέστατη αναφορά στις μαρτυρικές καταθέσεις εναντίον μου.

3. Σύμφωνα με το καταστατικό του εναγόμενου Σωματείου, έπρεπε να λάβουν χώρα τρεις συνελεύσεις, μέχρι να διαπιστωθεί η ύπαρξη απαρτίας. Εκ των στοιχείων, ουδόλως προκύπτει ότι έλαβαν χώρα οι δύο δήθεν αναβληθείσες, προ της τελικής, συνελεύσεις. Δηλαδή, ουδόλως προκύπτει ότι τηρήθηκαν τα καταστατικά άρθρα, περί νόμιμης διεξαγωγής συνέλευσης. Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι ο εντολέας μου κλήθηκε μόνον (!!!) και απευθείας στην τρίτη κατά σειρά συνέλευση».

«Θα σας… ταράξουμε στη νομιμότητα»

Χαρακτηριστική είναι, μάλιστα, η αναφορά του συνηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος υποστήριξε τα εξής: «Κατά τα λοιπά, δηλώνουμε ότι σε εμάς παρανομίες, παρατυπίες, αντικαταστατικές και έκνομες ενέργειες και δολιότητες δεν περνάνε. Εμείς, όποιον μας αδικεί, θα τον ‘ταράσσουμε’ στην νομιμότητα»…

in.gr