Γλυκά Νερά – Αθλιότητες Φουρθιώτη: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν σκότωσε την Καρολάιν»
22 days ago
6

Την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά προσπαθεί να αξιοποιήσει ο Μένιος Φουρθιώτης για να επανέλθει στο προσκήνιο μετά τη φυλάκισή του και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Στην εφημερίδα του «Αποκαλυπτικά», ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν… δεν είναι τελικά ο δολοφόνος.

Μέσα από απίστευτους και άθλιους ισχυρισμούς ο Φουρθιώτης υποστηρίζει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκβιάστηκε να ομολογήσει έναν φόνο που δεν έκανε, και μάλιστα φοβάται τόσο που δεν λέει την αλήθεια σε κανέναν, παρά ίσως μόνο στον ίδιο τον Φουρθιώτη με τον οποίον ήταν στην ίδια πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

  • Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει στη φυλακή τον συζυγοκτόνο

Θεωρίες συνομωσίας

Προσπαθώντας να παρουσιάσει μία θεωρία συνωμοσίας όπου μπλέκονται και άλλα εγκλήματα στην περιοχή, που σύμφωνα με τις Αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση, δεν συνδέονται σε τίποτα με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, ο Φουρθιώτης δεν διστάζει να «αθωώσει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που για 37 ημέρες προσποιούνταν τον τεθλιμένο σύζυγο.

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε το πανελλήνιο που είδε τον «στοργικό» σύζυγο στο τέλος να ομολογεί ότι ήταν ο ίδιος που έκοψε το νήμα της ζωής της Καρολάιν. Ήταν, επίσης, η υπόθεση που άνοιξε διάπλατα τον διάλογο για το θέμα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

Οι προσπάθειες του Φουρθιώτη να «ξεπλύνει» τον δολοφόνο της Καρολάιν, για όποιον λόγο και να γίνονται, θα πέσουν στο κενό. Οι Αρχές βρήκαν τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν και ο ίδιος ομολόγησε. Οι θεωρίες αυτές δεν θα έχουν κανένα νόημα εκεί που θα κριθεί το μέλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Στη δίκη που περιμένει.

 

in.gr