Γλυκά Νερά: Όταν η «ψυχολόγος» της Κάρολαιν ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής
2 years, 9 months ago
6

Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί η «ψυχολόγος» της Κάρολαιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, που μετά τις δηλώσεις της για την επαγγελματική σχέση που είχε με την 20χρονη κοπέλα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει δεχθεί έντονη κριτική, με τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων να ζητά να καταθέσει το πτυχίο της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και την ίδια τη Μυλωνοπούλου να υποστηρίζει τελικά ότι «ποτέ δεν είπε πως είναι ψυχολόγος».

Στη συνέχεια και μετά τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, «άδειασε» τη σύμβουλο υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν και η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, η οποία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η κυρία Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής».

Όποιο και να είναι τελικά το επάγγελμα της Ελένης Μυλωνοπούλου, το σίγουρο είναι ότι είχε πλούσια δράση, ακόμη και στον πολιτικό στίβο!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει υπάρξει και υποψήφια ευρωβουλευτής.

Συγκεκριμένα, ήταν υποψήφια με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή» της Κατερίνας Παπακώστα και διεκδικούσε μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το εν λόγω κόμμα, πάντως, δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσοστό, ώστε να εκλέξει ευρωβουλευτή.