Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Η προκλητική ανάρτηση του δράστη – Οι τσακωμοί, η ζήλια και τα ναρκωτικά
1 year, 3 months ago
6

Το ζευγάρι καυγάδισε για λόγους ζηλοτυπίας, όπως είπε στις Αρχές ο ίδιος ο δράστης και τότε εκείνος, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, πήρε το όπλο και πυροβόλησε την 19χρονη σύντροφό του στο κεφάλι, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο 25χρονος, αλβανικής καταγωγής, παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετά από καυγά που είχαν. Το όπλο φέρεται να το είχε προμηθευτεί από Ρουμάνους έναν χρόνο πριν.

Πώς έγινε το φονικό 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 19χρονη είχε σχολάσει από το μπαρ που δούλευε στην Καλλιθέα. Πήγε να συναντήσει τον σύντροφό της, στο σπίτι του στον Πειραιά.  Εκεί ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να αρπάξει το όπλο και να την πυροβολήσει.

Αφού την εγκατέλειψε αιμόφυρτη, κατόπιν παραδόθηκε στις Αρχές, ενώ πρώτα είχε φροντίσει να κρύψει το όπλο στην κατάψυξη. «Ελάτε γιατί την σκότωσα», είπε στους αστυνομικούς. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σπίτι στην οδό Βάμβα και αντίκρυσαν το νεαρό κορίτσι μέσα σε μια λίμνη αίματος

Σύμφωνα με το Star, ο δράστης την πυροβόλησε εξ επαφής, ενώ η ίδια ήταν στον καναπέ. Μάλιστα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε πει μάλιστα πού είχε κρύψει το όπλο, με τους αστυνομικούς – μετά από έρευνα – να το βρίσκουν μέσα σε τάπερ στην κατάψυξη.

Οι γείτονες λένε πως η άτυχη κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων, ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά. «Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Η τελευταία ανάρτηση του δράστη

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Star, λίγο πριν ή λίγο μετά την δολοφονία, ο 25χρονος- αλβανικής καταγωγής – είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στα social media. Στην ανάρτησή του αυτή έγραψε: «Αδυναμίες… Δεν είχες καμία. Είχα μία… Αγαπούσα».