Οι 3 τρανς διασημότητες που ζουν ανοιχτά τον έρωτα τους
1 year, 7 months ago
6

Η αγάπη πάντα νικάει. Αυτό μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα παρακάτω ζευγάρια, τα οποία απέχουν από χαζές προκαταλήψεις και ζουν δημοσίως τον έρωτά τους.

Πρόκειται για 3 ζευγάρια, τα οποία σπάνε τους φραγμούς και ζουν τον έρωτα τους δημόσια, δίνοντας γροθιά στον ρατσισμό και την τρανσφοβία.

Ινές Ράου και Κίλιαν Μπαπέ

Ο 23χρονος Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φημολογείται ότι βγαίνει εδώ και λίγο καιρό, με το πρώτο τρανς μοντέλο στην ιστορία του περιοδικού Playboy. Οι κάμερες έπιασαν τον Μπαμπέ με τη Ράου σε ένα γιοτ, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είχε σηκώσει την κοπέλα του αγκαλιά.

Το νεαρό μοντέλο, που φιλοδοξεί να εργαστεί στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, ξεκίνησε τη μετάβαση γύρω στα 17 της. Όπως είπε και η ίδια «Έζησα πολύ καιρό χωρίς να πω ότι είμαι τρανσέξουαλ. Έβγαινα με πολλούς και σχεδόν το ξέχασα. Φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ποτέ αγόρι και ότι θα με θεωρούσαν περίεργη. Τότε σκέφτηκα ότι πρέπει να είμαι αυτή που είμαι».

Χάντερ Σέιφερ και Ντόμινικ Φάικ

Η Χάντερ Σέιφερ είναι μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια. Ξεκίνησε στη βιομηχανία του θεάματος ως μοντέλο για διεθνείς μάρκες όπως Prada, Dior, Rick Owens, Tommy Hilfiger και Vera Wang. Το 2018, πήρε τον ρόλο της Jules στη δημοφιλή σειρά του HBO Euphoria, όπου γνώρισε και το σύντροφο της Ντόμινικ Φάικ. «Σε αυτές τις στιγμές, η σχέση επιταχύνεται», είχε δηλώσει στο GQ ο Φάικ σχετικά με τα γυρίσματα των έντονων σκηνών τους.

«Επειδή είσαι τόσο ευάλωτος με κάποιον, αμέσως. Κάτι που συνήθως παίρνει πολύ χρόνο. Μερικοί άνθρωποι ερωτεύονται μήνες μετά τη γνωριμία τους ή χρόνια μετά. Εμείς αναπτύξαμε μια έλξη – αυτό το επιτάχυνε. Απλά γνωριστήκαμε πραγματικά τόσο γρήγορα».

Νίκι ντε Γιάγκερ και Ντίλαν

Η Νίκι Ντε Γιάγκερ, η οποία είναι γνωστή στους θαυμαστές της στο YouTube ως NikkieTutorials, αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ μέσω ενός βίντεο στο κανάλι της. «Είναι τρομακτικό, αλλά είναι τόσο απελευθερωτικό και απελευθερωτικό», είπε στην αρχή του βίντεο. «Ήθελα να μοιραστώ αυτή την πλευρά του εαυτού μου με όλους εσάς εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να βρω το σωστό timing».

Η 28χρονη makeup artist και vlogger ομορφιάς που παρουσίασε τη Eurovision, αποκάλυψε ότι γεννήθηκε στο λάθος σώμα και άρχισε να αυτοπροσδιορίζεται ως κορίτσι σε ηλικία έξι ετών. Αρραβωνιάστηκε τον σύζυγό της, Ντίλαν, τον Αύγουστο του 2019 και τον παντρεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2022.

in.gr