Η Ελενα Ράπτη πόσταρε φωτό με την αδελφή της Αντιγόνη -Πόσο μοιάζουν;
Just now
6

Φωτογραφία με την αδελφή της Αντιγόνη, πόσταρε η βουλευτής της ΝΔ Ελενα Ράπτη.

Η βουλευτής της ΝΔ που πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να αποκαλύψει ότι πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε, με αφορμή την ονομαστική εορτή της αδελφής της, πριν δυο μέρες, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι δυο γυναίκες μαζί, αγκαλιά.

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη αδελφή του κόσμου! Στη δική μου! ! Την Αντιγόνη!!!! Υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα! Καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα!», έγραψε η Ελενα Ράπτη.

Η Ελενα Ράπτη με την αδελφή της Αντιγόνη

Η Ελενα Ράπτη με την αδελφή της Αντιγόνη

Οι κοινές εμφανίσεις της Eλενας Ράπτη με τον σύζυγό της έναν χρόνο πριν -Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα [εικόνες]

Ο γάμος της Ελενας Ράπτη με τον σωματοφύλακά της

Μέσω του Instagram, επίσης, είχε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες ότι την περασμένη Ανοιξη παντρεύτηκε. Μάλιστα, καθώς κανείς δεν γνώριζε τον γαμπρό, επί μέρες όλοι έψαχναν ποιος ήταν ο άνδρας με τον οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας! Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια η βουλευτής τα τελευταία χρόνια ζούσε έναν φλογερό έρωτα με τον σωματοφύλακά της Κίμωνα Μπάλα.

Η σχέση είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκαν κάπου στη βόρεια Ελλάδα, μυστικά, έχοντας λιγοστούς καλούς τους φίλους και τις οικογένειές τους, στο πλευρό τους. Η βουλευτής της ΝΔ ήταν υπέρλαμπρη μέσα στο ολόλευκο και ολοκέντητο νυφικό της.