Η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα
1 year, 8 months ago
6

Η περιπέτεια της υγείας της γνωστής επιχειρηματία και ιδιοκτήτριας πασίγνωστου ξενοδοχείου της Μυκόνου ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες από ένα μικρόβιο.

Όπως έγινε γνωστό, η Σούλα Λιάκου, ύστερα από ένα απρόσμενο λιποθυμικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν και εργάζονταν στο κυκλαδίτικο νησί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο από τη Μύκονο στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Νικολούλη: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Τραγουδάει και χορεύει σε νησί των Κυκλάδων

Πως και πότε δημιουργήθηκε η περιπέτεια με την υγεία της επιχειρηματία

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας για το Mykonos Post, η Σούλα Λιάκου κόλλησε ένα μικρόβιο, το οποίο της προκάλεσε εγκεφαλίτιδα. Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών. Οι γιατροί της παρείχαν την κατάλληλη θεραπεία και σύμφωνα την ανάρτηση της φαίνεται να ξεπέρασε τον κίνδυνο και να αναρρώνει.

Η πρώτη ανάρτηση

Η Σούλα Λιάκου έκανε χθες την πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, οπου τη δείχνει να βρίσκεται στο κρεββάτι βλέποντας τηλεόραση.

Παράλληλα όπως δήλωσε στο Mykonos Post νιώθει την υγεία της να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και να αφήνει την περιπέτεια που την ανησύχησε και ταλαιπώρησε πίσω της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι καλά τώρα και αναρρώνω».

Πιθανότατα, η επιχειρηματίας θα πάρει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας, με πιθανότερη ημέρα το Σάββατο 6 Αυγούστου και στα σχέδια της είναι να επιστρέψει υγιής στην όμορφη Μύκονο.

in.gr