Οι κάδοι έκρυβαν θησαυρό: Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια, έγινε πλουσιότερος κατά 7.000€ και… «εξαφανίστηκε»
11 days ago
6

Πήγε να πετάξει σκουπίδια και επέστρεψε με 7.000 ευρώ και κοσμήματα

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου το μεσημέρι σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα πηγαίνοντας στο σπίτι της από την επιχείρησή της, στην περιοχή του Υγειονομικού και συγκεκριμένα στις οδούς Τομπάζη και Βασιλογιώργη στο Ηράκλειο, έχασε μια τσάντα του καταστήματος που διατηρεί με το σύζυγό της όπου μέσα είχε βάλει πάνω από 7.000 ευρώ και ένα κουτί με κοσμήματα.

Η τσάντα με τα λεφτά και τα χρυσαφικά 

Η τσάντα της έπεσε στο δρόμο χωρίς να το αντιληφθεί και εκείνη συνέχισε την πορεία για το αυτοκίνητό της. Όταν αντελήφθη την απώλεια της τσάντας, επέστρεψε προς το σημείο για να την ψάξει, μάταια όμως καθώς είχε κάνει “φτερά”. Απελπισμένη την αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα ενώ ειδοποίησε το σύζυγο και την αστυνομία.

Το περιστατικό περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη η παθούσα, η οποία όπως είπε το γεγονός αυτό έχει αναστατώσει την οικογένειά της.

 

Κάποιοι είδαν τους νεαρούς να παίρνουν την τσάντα

Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής ωστόσο είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί και περιέγραψαν με λεπτομέρειες το περιστατικό. Όπως είπε η παθούσα, λίγη ώρα μετά την απώλεια της τσάντας με τα χρήματα πέρασαν από το σημείο δύο νεαροί 25 έως 30 ετών με αμάνικο μπουφάν ο ένας κρατώντας μια σακούλα με σκουπίδια, συνοδεύοντας ένα καφέ σκύλο, κατευθυνόμενοι προς τον κάδο απορριμμάτων.

Ένας από τους νεαρούς που είχε και κοτσίδα είδε την τσάντα μπροστά του την άνοιξε είδε τι περιείχε και στη συνέχεια προχώρησε προκειμένου μαζί με το φίλο του να φύγει χωρίς να αναζητήσει τον κάτοχό της στην περιοχή. Εκείνοι που είδαν τους νεαρούς είπαν στην αστυνομία ότι εάν τους έβλεπαν θα τους αναγνώριζαν.

Έκκληση μέσω του Ράδιο Κρήτη

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρεθούν οι νεαροί με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως και είναι κάτοικοι της περιοχής.

 

Παράλληλα, η αστυνομία και η σήμανση έψαξε και τα σκουπίδια χωρίς όμως να βρει κάποιο στοιχείο.

Τώρα η κ. Καλαϊτζάκη μέσω του Ράδιο Κρήτη κάνει έκκληση εάν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθεί στην αστυνομία ενώ η ίδια και ο σύζυγός της βρίσκονται συνεχώς σε εκείνη την περιοχή μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα προδώσει την ταυτότητα των νεαρών.

Παράλληλα, παρακαλεί να επιστρέψουν την τσάντα με τα χρήματα που είναι απαραίτητα στην οικογένειά της καθώς δεν έχει μεγάλη οικονομική άνεση και προοριζόταν για την πληρωμή υποχρεώσεών και θα τους δώσει αμοιβή ενώ δεν θα επιδιώξει την δίωξή τους.

 

enimerotiko.gr