Η στιγμή που ο «εξορκιστής»… θεραπεύει τον θυροειδή «με ένα μόνο άγγιγμα» – Νέα καταγγελία
1 year, 7 months ago
6

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες κατά της «Εκκλησίας των Εθνών».

Με αφορμή περιστατικό που έλαβε χώρα το 2015,  γυναίκα καταγγέλλει σήμερα ότι δεν θεραπεύτηκε αλλά εξαπατήθηκε από την «Εκκλησία των Εθνών». Η ίδια εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή για την πάθησή της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το Mega, η γυναίκα φαίνεται να ισχυρίζεται πως ο επικεφαλής της αίρεσης θεράπευσε τον θυροειδή με… ένα μόνο άγγιγμα. Όπως δηλώνει η ίδια, έπαιρνε φάρμακα και έπρεπε κάθε 2-3 μήνες να πηγαίνει σε γιατρό για εξετάσεις.

Όταν έφτασε η… ώρα της θεραπείας έβαλε τα κλάματα από τη χαρά της. «Είπα ο Θεός με θεράπευσε», δήλωσε.

-Το άγγιγμα το πήρατε Κυριακή και πότε πήγατε ξανά για εξετάσεις;

-Δευτέρα, Τετάρτη πήγα στο γιατρό. Και μου λέει ο γιατρός «μήπως πρέπει να πας σε έναν άλλον γιατρό» και λέω «αφήστε, έχω τον κατάλληλο». Χριστέ μου σε ευχαριστώ».

-Θεραπεύουν εκεί, δεν θεραπεύουν τι γίνεται;

-Όχι, όχι.

-Δηλαδή;

-Συνεχίζεται (το πρόβλημα) και παίρνω και φάρμακα

-Ταλαιπωρηθήκατε πολύ ε;

-Πάρα πολύ. Είναι καθαρά ιατρικό πρόβλημα ο θυροειδής, δεν είναι θέμα οτιδήποτε άλλο. Πιάνεσαι από σανίδα, προσπαθείς να ξεγελάσεις το μυαλό σου τελικά.  Εγώ κάποια στιγμή ζήτησα να κατεβάσουν, απαίτησα δηλαδή να κατεβάσουν κι ένα βίντεο που είχαν ανεβάσει. Δεν το κατεβάσανε, δεν ασχολήθηκα περισσότερο, δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο. Εγώ προσωπικά ακόμη παίρνω φάρμακα για τον θυροειδή. Τι πιο απλό να σου πω; Πιο απλό δεν υπάρχει από αυτό. Στους γιατρούς, στους γιατρούς μόνο.