Είχε πάει να δουλέψει σπίτι του και τη βίασε – Η υπόθεση του «σατανικού» βιαστή της Δάφνης που είχε σοκάρει
2 years, 10 months ago
6

Φρίκη έχει προκαλέσει ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια του βιαστή της μια 50χρονη στα Πετράλωνα.

Ο δράστης βίασε και χτύπησε την 50χρονη, εγκλωβίζοντας την στο διαμέρισμα του επί ώρες.

Όταν κατάφερε να διαφύγει την παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε άσχημη κατάσταση και χτυπημένη, όπως είπαν οι γείτονες.

Το αποτρόπαιο περιστατικό θυμίζει την κακοποίηση μιας φοιτήτριας στη Δάφνη, την οποία ο βασανιστής της την νάρκωσε, την χτύπησε και την βίασε.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν οι αστυνομικοί κάνοντας έφοδο στο «διαμέρισμα-κολαστήριο» που διέμενε ο 53χρονος αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα.

Η 23χρονη βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη. Αμέσως συνέλαβαν τον μεσήλικα άνδρα και μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο. 

Οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας είχαν δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή της, αναφέροντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που διέμενε στη Δάφνη.

Στην κατάθεσή της η φοιτήτρια είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα ομηρίας και βιασμού από τον 53χρονο, ο οποίος την είχε αναισθητοποιήσει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι του 53χρονου και έφτασαν στα ίχνη του. 

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την παρούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του. Τον χαρακτήρισε «διεστραμμένο και σατανικό». Απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει και να τη δέσει και φιμώσει, όπως και τη βρήκαν οι αστυνομικοί.

Η κατάθεση-σοκ

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της και πρόσθεσε: «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».

Η κατάθεσή της κλείνει με μια επίσης συγκλονιστική φράση: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».   

in.gr