Ηλεία: Αυτός είναι ο άτυχος νυχτοφύλακας που κατασπάραξαν άγρια σκυλιά!
1 month, 15 days ago
6

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ηλεία από τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο 56χρονος νυχτοφύλακας, Χρήστος Βασιλόπουλος όταν του επιτέθηκαν άγρια σκυλιά έξω από το κεντρικό κτίριο συσκευαστηρίου στον Κάμπο Ηλείας, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από αιμορραγικό σοκ που του προκάλεσαν τα  πολλαπλά τραύματα σε χέρια και πόδια που έφερε μετά την επίθεση των σκύλων.

Συγκεκριμένα ο 56χρονος κάτοικος Αμαλιάδας παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν ως φύλακας σε συσκευαστήριο του Κάμπου. Άνθρωπος αξιαγάπητος, άριστος οικογενειάρχης, για τον οποίο όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια.

Λίγο μετά τις 17.30 χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε από διερχόμενο, ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου στην βόρεια πλευρά. Ο άνθρωπος που τον είδε, δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στο χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, patrisnews.com, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνδαλο ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πλησιάσουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά. Ο ιατροδικαστής θα εξετάσει αν είχε προηγηθεί ο θάνατος του φύλακα από παθολογικά αίτια πριν τον κατασπαράξουν τα σκυλιά, ή αν ο θάνατος προκλήθηκε από την επίθεση των άγριων σκύλων. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φύλακας κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά.

newsbreak.gr