«Ήμασταν ερωτευμένοι, αλλά δεν με ήθελε η οικογένειά του»: Τι λέει η 38χρονη που έριξε οξύ στον σύζυγό της
1 year, 5 months ago
6

Επίθεση με οξύ: Μετανιωμένη εμφανίστηκε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της, επιρρίπτοντας ευθύνες στην οικογένειά του, για την τροπή που πήρε η σχέση τους.

 

Μιλώντας στο protothema.gr, χθες, Κυριακή, το βράδυ, η 38χρονη εξομολογήθηκε τον λόγο για τον οποίο είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση, όχι μόνο με τον σύζυγό της, αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του και συγκεκριμένα τα αδέρφια του.

Τι οδήγησε την 38χρονη στην επίθεση με οξύ

Όπως υπογραμμίζει «είχα κάνει δυο γάμους και δυο παιδιά και αυτό στα στενά μυαλά αυτών των ανθρώπων δεν μπορούσε να χωρέσει. Δηλαδή δεν σκέφτηκαν ρε φίλε, αυτός ο άνθρωπος έχει ένα βαρύ ποινικό μητρώο, έχει όλο τον ποινικό κώδικα στην πλάτη του, είναι τραυματισμένος, δηλαδή τι ψάχνουν. Βρήκε έναν άνθρωπο, γιατί δεν τον αφήνουν ήσυχο; Μας σκίσανε λόγω τιμής και εμένα και αυτόν. Δηλαδή μη νομίζεις ότι κι αυτός που το χασε στο τέλος και μου παιζε σκαμπίλια με όλη του τη δύναμη, κόντεψε να μου ξεριζώσει το κρανίο ή είχε αυτά τα ξεσπάσματα ενώ ήταν καλά. Είχε πόνο ο άνθρωπος. Είχαμε καψούρα μεταξύ μας, κι εγώ κι αυτός. Τρία χρόνια περιμέναμε ο ένας τον άλλον και δεν ζήσαμε ούτε 15 μέρες μαζί. Η οικογένεια του φταίει, τα αδέρφια του. Κι αυτός αλλά αυτόν τον σκίσανε, του χαλάσανε αυτό που γούσταρε. Είχε βγάλει τόση φυλακή, ήταν διαταραγμένος απ’ αυτά που έζησε, πονεμένος και τραυματισμένος στο πόδι. Και τι του έκαναν; Τον πίεζαν να με χωρίσει και εμένα με απειλούσαν…».

Για το τι προηγήθηκε πριν από την επίθεση με οξύ, αλλά και το τι συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, επεσήμανε «συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο και επέστρεψε στις 5 το πρωί. Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση, θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα».

Για το καυστικό υγρό σημείωσε «ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα έναντι 100 ευρώ. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου», ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές. Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο».

 

Τέλος, η 38χρονη υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά του αδελφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, ενώ για τον πρώην σύζυγό της κατέληξε «με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πως θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ».

Μετανιωμένη η 38χρονη για την επίθεση με οξύ

 

Μετανιωμένη η 38χρονη για την επίθεση με οξύ

 

 Enimerotiko.gr