ΗΠΑ: Η στιγμή που μητέρα σώζει την 7χρονη κόρη της πριν την κατασπαράξει ρακούν (βίντεο) Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου
1 month, 25 days ago
6

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τις κραυγές ενός 7χρονου κοριτσιού από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, που δέχθηκε επίθεση από ένα ρακούν.

Το βίντεο ξεκινά και αμέσως ακούτε την Rylee να ουρλιάζει καθώς το ρακούν επιτίθεται στο πόδι της.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14,821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9,913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25,868

Συνεχίζει να ουρλιάζει και να κλωτσάει επανειλημμένα σε μια προσπάθεια να ξεφορτωθεί το ρακούν αλλά αυτό αρνείται να την αφήσει.

Τελικά, όπως φαίνεται από το βίντεο που έχει καταγραφεί από τις κάμερες του σπιτιού, η μητέρα του κοριτσιού καταφέρνει να σώσει το παιδί της από τη μανιώδης επίθεση του ρακούν.

Σήκωσε τη Rylee και άρπαξε το τρελό θηλαστικό μακριά της, κρεμώντας τόσο το κορίτσι όσο και το ρακούν από τα χέρια της. Στη συνέχεια, μάζεψε την τρομοκρατημένη κόρη της πίσω στο σπίτι πριν στρέψει την προσοχή της στον επιθετικό εισβολέα.

Η ίδια η Kelsey φώναξε για βοήθεια καθώς το ρακούν ούρλιαζε καθώς προσπαθούσε να χαλαρώσει τη λαβή του και να το πετάξει από το κατώφλι της. Τελικά το πιάνει από το κεφάλι και με τα δύο χέρια πριν το πετάξει στον μπροστινό της κήπο.

 pronews.gr 

Το ζαλισμένο θηρίο στέκεται ακίνητο για μερικά δευτερόλεπτα, πριν φαίνεται να γυρίζει πίσω στο σπίτι για μια φοβισμένη δεύτερη επίθεση. Αλλά ξαφνικά γυρίζει μακριά από το σπίτι και τρέχει προς τον μπροστινό δρόμο, καθώς ένας σκύλος γαβγίζει από ένα παράθυρο.