Κακοποίηση ζώου: Οδηγός πατάει γατούλα, βγαίνει από το αυτοκίνητο και γελάει μπροστά στους κηδεμόνες της
1 year, 9 months ago
6

Προσοχή σκληρές εικόνες –  «Βγήκε από το αυτοκίνητο και το θεώρησε αστείο. Απλώς κατέστρεψε την οικογένειά μας», είπε η Βρετανίδα που είδε το κατοικίδιό της να χάνει τη ζωή του

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο Δυτικό Yorkshire. Οδηγός, πατάει και σκοτώνει γατούλα μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών της και στη συνέχεια γελά.

Η 28χρονη Alicia Robinson και ο 32χρονος Robin Newsome, βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Halifax, στο Δυτικό Yorkshire, όταν την Τρίτη, 7 Ιουνίου ο οδηγός χτύπησε τη γάτα τους Ice.

Στα πλάνα φαίνεται ο οδηγός να χτυπά τη μόλις ενός έτους λευκή γάτα την οποία πάτησε με τη ρόδα του αυτοκινήτου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στις εικόνες διακρίνεται το ζευγάρι σε κατάσταση σοκ. Όμως ο οδηγός, όπως είπαν οι ιδιοκτήτες άρχισε να γελά πιστεύοντας ότι έγιονε κάτι αστείο. Η γατούλα διακομίστηκε στον κτηνίατρο όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

2bmw-gata
1bmw-gata
Κλείσιμο

«Βγήκε από το αυτοκίνητο και το θεώρησε αστείο. Απλώς κατέστρεψε την οικογένειά μας», είπε ο Robin την ώρα που η Alicia παραδέχεται πως μετά το φρικιαστικό γεγονός δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

Οι κηδεμόνες της άτυχης γάτας ζητούν αποζημίωση από τον οδηγό του αυτοκινήτου και σκοπεύουν να τον καταγγείλουν στην αστυνομία.