Κατερίνα Καραβάτου – Ενημερώθηκε για το θάνατό της μητέρας της την ώρα της εκπομπής
2 years, 4 months ago
6

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» του MEGA όταν η Κατερίνα Καραβάτου ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της  για το θάνατο της αγαπημένης της μητέρας.

Η παρουσιάστρια έμαθε το δυσάρεστο νέο μισή ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής της και αποχώρησε.

Τον δύσκολο ρόλο να ενημερώσει το κοινό ανέλαβε η Μαρία Ηλιακή λίγο πριν το τέλος της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καραβάτου, είναι μοναχοπαίδι και είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της η οποία νοσηλευόταν αρκετό καιρό στο νοσοκομείο.

 

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα είχε αναγκαστεί να στερηθεί τη μητέρα της καθώς λόγω του κοροναϊού ήθελε να την προστατέψει. Στις 25 Νοεμβρίου 2020 η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την εκπομπή της κόρης της για να της ευχηθεί για τα γενέθλια της και η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα.

Η ίδια είχε τότε εξηγήσει ότι λόγω της καραντίνας είχε τηρήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα και είχε κρατήσει απόσταση από τη μητέρα της που ζούσε εκτός Αθηνών.

 

Η Κατερίνα Καραβάτου θα πάει στην Κρήτη όπου θα γίνει η κηδεία της μητέρας της.

Συλλυπητήρια από την οικογένεια του «Τι λες τώρα!»

Η Μαρία Ηλιάκη εμφανίστηκε μόνη της στο πλατό μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα και ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό τι ακριβώς συνέβη με την Κατερίνα Καραβάτου. «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα, η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας. Να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ότι την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, είναι μία ημέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή» είπε η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής.

«Θερμά συλλυπητήρια και καλή δύναμη Κατερίνα» είπε με τη σειρά του και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

in.gr