Κατσαούνης Τέλος: Ο Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Survivor, τον τελείωσε οριστικά η παραγωγή
1 year, 11 months ago
6

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί και επίσημα ο Γιώργος Κατσαούνης μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν έπιασε βροχή στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του. Αφού ρώτησε αρκετούς και δεν τα είχε πάρει κανείς, τα βρήκε σε διαφορετική θέση από αυτήν που τα είχε αφήσει.

«Όποιος τα πήρε… το σπίτι του», είπε ο Τάκης, με τον Γιώργο Κατσαούνη να του απαντά: «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου σπίτια».

«Τα παπούτσια τα είχα εδώ και τα βρήκα στην παραλία. Όποιος τα πήρε θα τα ακούσει», δήλωσε ο Τάκης, ενώ ο Κατσαούνης απάντησε: «Να μην ξαναναφέρεις σπίτια».

Τότε, ο Γιώργος Κατσαούνης πλησίασε τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος, και του επιτέθηκε για τις φράσεις που χρησιμοποίησε, ενώ προσπάθησε να τον χτυπήσει.

 

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι υπόλοιποι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ενώ κάποια πλάνα “κόπηκαν” στο μοντάζ από την παραγωγή.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κατσαούνης δεν θα αγωνιζόταν στο αγώνισμα επάθλου, μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινή του.

Η απόφαση πάρθηκε και η παραγωγή του παιχνιδιού ήταν αμείλικτη καθώς αποφάσισε να απομακρύνει τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι.

 

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια…

Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει».

Survivor: Αποβλήθηκε οριστικά ο Κατσαούνης – Η ανακοίνωση του Λιανού

 

enimerotiko.gr