Κέλλυ Κελεκίδου – Μια φορά έκανα χημική δίαιτα και έφτασα στο σημείο να λιποθυμήσω
1 month, 23 days ago
6

Για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά της, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια που συμμετείχε στο J2US αποκάλυψε αν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της δίαιτα και εξομολογήθηκε πως δεν θα έκανε ξανά το ταξίδι που είχε κάνει με τον σύζυγό της και τον γιο τους στην Αυστραλια.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ήθελα να σε ρωτήσω για τη γνωριμία και την αρχή του έρωτά σας με τον Νίκο Κουρκούλη.

Γνώρισα τον Νίκο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Έξι μήνες πριν είχα χάσει τη μητέρα μου. Οπότε σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελα να διατυμπανίζω τη σχέση μου. Και γενικότερα προσπαθώ να προφυλάξω τη ζωή μου και τη σχέση από αυτό που λέγεται φώτα. Ο Νίκος ήταν ήδη ένας πολύ καταξιωμένος καλλιτέχνης. Εμένα μόλις είχε βγει το πρώτο μου τραγούδι και δεν ήθελα να βγει κάποιος και να πει «να, έγινε γνωστή από τη σχέση της». Ήθελα να σταθώ στα δικά μου πόδια. Και από κει και πέρα αν αυτή η σχέση ευδοκιμούσε, θα το έλεγα με μεγάλη χαρά γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Η σχέση μας έγινε γνωστή όταν ήμουν έγκυος οκτώ μηνών στον γιο μας! (Γελάει.) Όταν θέλεις να προστατεύσεις κάτι, το προστατεύεις.

Είχες δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν σε άγγιξαν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σύννεφα στη σχέση σας.

Θα με άγγιζε μόνο αν ήταν κάτι αλήθεια και θα έλεγα «πώς διέρρευσε αυτό;». Όταν είσαι καλά στο σπίτι σου, όμως, όλα τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται. Ήταν ψέματα. Όταν περνάς καταστάσεις που έχουν να κάνουν με πολύ πιο σοβαρά πράγματα… Εγώ έχασα τη μητέρα μου και τον πατέρα μου κι αυτό ήταν ένα πολύ σκληρό μάθημα. Θεωρώ ότι την ουσία τη βρίσκεις σε πιο σημαντικά πράγματα. Το μόνο που με ενόχλησε τότε ήταν ότι ο γιος μου ήταν σε μια ηλικία όπου θα μπορούσε να μπει στο Ίντερνετ να διαβάσει και εκεί μπορεί να έβλεπε και μια άλλη Κέλλυ. Για τον εαυτό μου δεν με ένοιαξε καθόλου. Όταν το παιδί ζει μέσα στο σπίτι και βλέπει πώς είναι τα πράγματα μπορεί να σκεφτεί «τι βλακείες έγραψαν». Ή μπορεί να μην έδινε και καμία σημασία.

Στο μεγάλωμα των παιδιών ποιος από τους δυο σας έχει τον ρόλο του αυστηρού;

Είναι ανάλογα το περιστατικό. Μοιράζονται οι ρόλοι. Αλλά θεωρώ ότι αν μιλήσει ο Νίκος, τελείωσε. Εγώ είμαι μαζί τους περισσότερες ώρες και μου έχουν πάρει λίγο τον αέρα. (Γελάει.)

Έχεις τη φήμη της καλής μαγείρισσας, που μαγειρεύει καθημερινά για τον Νίκο και τα παιδιά. Ποιο φαγητό σου τους αρέσει περισσότερο;

Είμαι παραδοσιακή μαμά και είμαι της «κατσαρόλας». Τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών είναι τα μακαρόνια με κιμά, ενώ ο Νίκος προτιμά τα πιο γκουρμέ.

Ποιο είναι το μυστικό για να κρατάς τη σιλουέτα σου; Κάνεις συχνά δίαιτες;

Μυστικό δεν υπάρχει. Με τα χρόνια κάθε άνθρωπος μαθαίνει το σώμα του και γνωρίζει τι του ταιριάζει. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τη λέξη «δίαιτα». Μόνο μία φορά έκανα δίαιτα στη ζωή μου. Έχασα πάρα πολύ γρήγορα κιλά. Έκανα ενόργανη στο παρελθόν, πρωταθλητισμό, και όταν σταμάτησα πήρα 18 κιλά! Τότε δοκίμασε μια φίλη μια χημική δίαιτα. Ήμουν κοριτσάκι, ακολούθησα τις οδηγίες της και έφτασα αρκετές φορές στο σημείο να λιποθυμήσω. Έπεσε ο σίδηρός μου και τρομοκρατήθηκα. Οπότε, με καλό φαγητό και κόβοντας τα γλυκά και το βραδινό γεύμα, έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι;

Έχω να πάω γυμναστήριο δυο μήνες λόγω δουλειάς. Αλλά είμαι υπερκινητικό άτομο. Ξυπνάω το πρωί, κάνω δουλειές στο σπίτι, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, μαγειρεύω, τρέχω με τα παιδιά. Οπότε γυμνάζομαι. Αλλά θα ξαναπάω σύντομα γυμναστήριο γιατί μέσα από τη γυμναστική εκτονώνομαι.

Πηγή: okmag.gr