Κίνσεϊ Βολάνσκι: Η «καυτή» εισβολέας του Champions League σε νέες περιπέτειες
2 years, 11 months ago
6

Το πάθος της για δημοσιότητα επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η ρωσίδα καλλονή Κίνσεϊ Βολάνσκι η οποία έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο,  όταν εισέβαλε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League του 2019 μεταξύ της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι, το 24χρονο μοντέλο που έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο μετά την εισβολή της στον τελικό του Champions League του 2019, πλήρωσε ακριβά ένα ακόμη στοίχημα που έχασε στο Instagram.

Το πάθος της για δημοσιότητα επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η ρωσίδα καλλονή Κίνσεϊ Βολάνσκι η οποία έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο,  όταν εισέβαλε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League του 2019 μεταξύ της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ.

Η εντυπωσιακή ξανθιά αυτή τη φορά ξεσήκωσε τους followers της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο βίντεο που ανάρτησε, βρίσκεται μαζί με τη φίλη της, επίσης μοντέλο, Κέισι Μπούνστρα, η οποία τη χτυπάει με ένα teaser στα οπίσθια, επειδή έχασε ένα στοίχημα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κέρδη από το διάσημο «ντου» στον τελικό της απέφεραν κέρδη πάνω από 4 εκατ. ευρώ, ενώ εκτόξευσε κατακόρυφα τη δημοτικότητα της!