Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, η απάντησή του και τα «ατοπήματα των εκπομπών» Σφοδρές αντιδράσεις είχε προκάλεσε σχόλιο του ηθοποιού για τις γυναικοκτονίες
1 year, 9 months ago
6

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών σκορπώντας θλίψη σε φίλους και συνεργάτες.

Πριν από μερικούς μήνες αντιδράσεις είχε προκαλέσει σχόλιο του για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε προσπαθήσει ατυχώς να κάνει χιούμορ με την έξαρση των γυναικοκτονιών στη χώρα μας και είχε προκαλέσει -όπως ήταν φυσικό- σάλο.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είχε δηλώσει στο Πρωινό: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

Αυτή η φράση έφτανε να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και οι εκπομπές να τον περάσουν από κόσκινο.

Διάσημοι έσπευσαν να τον κατακεραυνώσουν, ενώ και οι χρήστες των social media πήραν θέση εναντίον του.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας αμέσως μετά το σάλο που δημιουργήθηκε προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την άποψή του αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και πάλι πολύ καλά.

Σε συνέντευξή του ανέφερε πώς έκανε κακό χιούμορ αλλά σε έντονο διαπληκτισμό που είχε με δημοσιογράφο την αποκάλεσε ανόητη.

Την επόμενη μέρα βγήκε και πάλι στο «Open Weekend», τονίζοντας πως ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 που του πήρε την πρώτη συνέντευξη, τον εξέθεσε.

Τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση ήταν μερικές μέρες αργότερα και πάλι στο Πρωινό, όπου δήλωσε πως «δεν ανακαλώ τίποτα».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τον πίεζαν να μιλήσει, γίνονταν συνεχή ατοπήματα από τις εκπομπές»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» για τον Κωνσταντίνο Τζούμα και αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τις γυναικοκτονίες.

«Ήταν ένας ευφυής άνθρωπος με απίστευτο καυστικό χιούμορ, βιτριολικό. Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ήταν το πόσο ευχάριστος ήταν στη συντροφιά. Ακόμα και στο σπίτι που ερχόταν ήταν μία όαση χιούμορ και χαράς. Αυτό έχω να θυμάμαι από τον Κωνσταντίνο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για το περιστατικό με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Τον πίεζαν να μιλήσει και γίνονταν συνεχή ατοπήματα μέσα από τις εκπομπές. Ένιωθα πολύ αμήχανα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγω κάποιων δηλώσεων».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε επίσης: «Το ατόπημα δεν το λέω για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, αλλά για το πως χρησιμοποιήθηκε από τις εκπομπές η λάθος έκφραση».