Κορονογάμος στη Νάουσα – Διαψεύδει ο νονός της νύφης ότι το ζευγάρι είχε πυρετό
2 years, 5 months ago
6

Ο νονός της νύφης, Μάνος Τσακαλίδης, μιλά για τον γάμο στη Νάουσα που φαίνεται να έγινε αιτία για να γεμίσει ολόκληρο το χωριό με περισσότερα από 300 ενεργά κρούσματα κορoναϊού.

Ο ίδιος, ο οποίος παρευρισκόταν φυσικά στο γάμο, δεν κόλλησε. Όπως είπε στον ANT1, είχε εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού. Ωστόσο, συμπλήρωσε, οι υπόλοιποι καλεσμένοι που είχαν εμβολιαστεί, νόσησαν.

Διαβάστε επίσης: Νάουσα – Τους «έκαψε» ο γάμος – Ένα ολόκληρο χωριό νοσεί με κοροναϊό

Ταυτόχρονα, είπε, πως αυτή την περίοδο στο χωριό Επισκοπή που έλαβε χώρα και ο γάμος, εργάζονται πολλοί εργάτες στα χωράφια για τη συγκομιδή ακτινιδίων και όπως είπε χαρακτηριστικά: «δεν γίνεται πουθενά έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού», ενώ πρόσθεσε πως στην Ημαθία το ποσοστό των ανεμβολίαστων πολιτών είναι μεγάλο.

Ο κ. Τσακαλίδης διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν το ζευγάρι να έχει πυρετό την ημέρα του γάμου, υπογραμμίζοντας πως βρισκόταν στο σπίτι της νύφης την ημέρα του γάμου καθώς είναι κομμωτής και είχε πάει για να την χτενίσει. «Τα παιδιά ήταν υγιέστατα», τόνισε και διευκρίνισε πως «νόσησαν 2-3 ημέρες μετά τον γάμο».

 

in.gr