Κώστας Χαρδαβέλλας – Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου από…
2 years, 5 months ago
6

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο δημοσιογράφος με πολυετή καριέρα στον Τύπο και στην τηλεόραση μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί από τα μεγάλα κανάλια, την περιπέτεια με την υγεία του και τα νούμερα τηλεθάσης που καθόρισαν τη ζωή του.

«Ήθελα κάποια στιγμή να ησυχάσω από την αγωνία για τα νούμερα. Όλα αυτά τα χρόνια ξυπνάω και κοιμάμαι με το τι τηλεθέαση έκανα. Γι΄αυτό πήγα σε περιφερειακό κανάλι, για να ηρεμήσω λιγάκι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα νούμερα τηλεθέασης μου καθόριζαν τη ζωή. Αν ήταν καλά ήμουν ευτυχισμένος, αν δεν ήταν καλά ήμουν δυστυχισμένος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον καρκίνο και στο πώς τον αντιμετώπισε

«Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου από την αγωνία για τη δουλειά και τα νούμερα. Μου δημιούργησε καρκίνο στους λεμφαδένες το 2009. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν από το στρες αλλά και από το τσιγάρο. Κάπνιζα τρία πακέτα την ημέρα», είπε.

«Η δύναμη της ψυχής μου με έσωσε. Είπα θα πάμε να πλακωθούμε στο ξύλο μεταξύ μας. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πεθάνω από αυτό», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν έχει εκτεθεί για να κάνει νούμερα; «Ναι, πάρα πολύ και πολλές φορές. Έκανα πράγματα στην τηλεόραση που δεν έπρεπε να τα κάνω. Έχω κάνει κίτρινα θέματα και κάποιες φορές σκέφτομαι αυτές τις στιγμές και νιώθω άσχημα και λέω ότι δεν θα το ξαναέκανα ποτέ», παραδέχτηκε.

«Σε 10 λεπτά κατέρρευσε»

Μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στη Φώφη Γεννηματά, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή από καρκίνο. «Η Φώφη έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη για 14 χρόνια. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Σκέψου ότι μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε», τόνισε.

«Η δημιουργία της οικογένειας μου ήταν καταλυτική. Ήμουν ένας τύπος μπαρόβιος, αλητάμπουρας, χαρτοπαίκτης. Όταν παντρεύτηκα μαζεύτηκα», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

 

in.gr