Κρήτη: 34χρονος ήταν καταζητούμενος για δολοφονία επί 12 χρόνια – Πώς συνελήφθη
25 days ago
6

“Καταφύγιο” στην Κρήτη φαίνεται πως είχε βρει ένας 34χρονος που καταζητείτο για δολοφονία που είχε γίνει στη Λαμία ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 34χρονος – με καταγωγή από την Αλβανία – είχε εμπλακεί το 2009 σε μία άγρια δολοφονία ομοεθνούς και κατηγορήθηκε για συναυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος διέφυγε της σύλληψης και τα τελευταία χρόνια είχε βρει καταφύγιο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Λασίθι όπου και έμενε. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές, είχε ταξιδέψει πριν από αρκετό καιρό στην Αλβανία όπου και άλλαξε, με νόμιμο τρόπο, διαβατήριο και κάποια από τα στοιχεία του ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τις αρχές.

Χθες το βράδυ, ο 34χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου για να βεβαιώσει ένα γνήσιο της υπογραφής του. Κατά τον έλεγχο των εγγράφων του οι αστυνομικοί εντόπισαν το ένταλμα σύλληψης που υπάρχει σε βάρος του εδώ και 12 χρόνια με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν και να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές της Λαμίας.

Πηγή: cretapost.gr