Κρήτη: Νεκρή η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της – Την αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα
2 years, 9 months ago
6

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη, που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Οι γιατροί, νωρίτερα, επιβεβαίωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή  και ενημέρωσαν την οικογένειά της

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο κ. Χαλκιαδάκης, η ΜΕΘ του νοσοκομείου ενημέρωσε την οικογένεια για τα αποτελέσματα των τεστ εγκεφάλου που έδειξαν ότι δυστυχώς η η 44χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, σήμερα το πρωί οι γιατροί προχώρησαν και στην αποσωλήνωση της άτυχης γυναίκας.

Ο σύζυγός της από τις 27 Μαΐου, είχε προϊδεάσει, για την εξέλιξη αυτή: «Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουγίες λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη», είχε πει.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. 7 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Στη συνέχεια ωστόσο επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται.

in.gr