Κρήτη – Πήγαν να πετάξουν τα σκουπίδια και επέστρεψαν με 7 χιλιάδες ευρώ
2 years, 4 months ago
6

Μια γυναίκα την ώρα που επέστρεφε σπίτι της από την επιχείρηση που διατηρεί με τον σύζυγο της, σε περιοχή του Ηρακλείου, της έπεσε μια τσάντα του καταστήματος όπου μέσα υπήρχαν πάνω από επτά χιλιάδες ευρώ και ένα κουτί με κοσμήματα σημαντικής αξίας.

Η τσάντα έπεσε στο δρόμο χωρίς να το αντιληφθεί η γυναίκα, με την ίδια να συνεχίζει την πορεία της προς το αυτοκίνητο της.

Όταν αντιλήφθηκε ότι η τσάντα έλλειπε επέστρεψε πίσω στο σημείο για να την ψάξει, όμως μάταια καθώς η τσάντα που έκρυβε τον μικρό «θησαυρό» είχε εξαφανιστεί. Η γυναίκα απελπισμένη κάλεσε τον σύζυγο της και την αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι με και στάθηκε αιτία να μην μπορεί η οικογένεια να ησυχάσει.

Τους πρόδωσαν οι κάτοικοι της περιοχής

Η γυναίκα στάθηκε τυχερή, αφού κάποιοι κάτοικοι της περιοχής είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί και περιέγραψαν με λεπτομέρειες το περιστατικό. Όπως είπε η γυναίκα στο Ράδιο Κρήτη, λίγη ώρα αργότερα από τη στιγμή που της έπεσε η τσάντα πέρασαν από το σημείο δύο νεαροι μεταξύ 25 και 30 ετών με αμάνικο μπουφάν κρατώντας μια σακούλα με σκουπίδια, συνοδεύοντας έναν σκύλο και κατευθύνονταν προς τον κάδο απορριμάτων.

Ένας από τους νεαρούς που είχε και κοτσίδα είδε την τσάντα μπροστά του την άνοιξε είδε τι περιείχε και στη συνέχεια προχώρησε μαζί με το φίλο του προκειμένου να φύγει χωρίς να αναζητήσει τον κάτοχό της στην περιοχή.

Εκείνοι που είδαν τους νεαρούς είπαν στην αστυνομία ότι εάν τους έβλεπαν θα τους αναγνώριζαν.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρεθούν οι νεαροί όπως αναφέρει το ekriti.gr, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως και είναι κάτοικοι εκείνης της περιοχής αφού πήγαν στον κάδο τα απορρίμματά τους. Παράλληλα η αστυνομία και η σήμανση έψαξε και τα σκουπίδια χωρίς όμως να βρει κάποιο στοιχείο.

Έκκληση στους δράστες

Έκκληση κάνει η γυναίκα μέσω του ράδιο Κρήτη σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες να απευθυνθεί στην αστυνομία καθώς και στους δύο νεαρούς να επιστρέψουν την τσάντα με το περιεχόμενο της αφού της έιναι απαραίτητα σε εκείνη και την οικογένεια της. Η ίδια είναι διατεθειμένη να τους δώσει κάποια αμοιβή και να μην επιδιώξει τη δίωξη τους.

 

in.gr