Κρήτη: Τι λέει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ για τον θάνατο της 44χρονης μετά τον εμβολιασμό
2 years, 9 months ago
6

Τη θλίψη του για τον θάνατο της 44χρονης στην Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της, εξέφρασε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, τονίζοντας πως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν πολύ σοβαρό και δεν άφηνε παρά ελάχιστες ελπίδες.

«Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το πρόβλημα ήταν πολύ σοβαρό. Είχε ελάχιστες ελπίδες» είπε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, σχετικά με τον θάνατο της 44χρονης.

«Απ’ όσο γνωρίζω είναι ο μοναδικός θάνατος στη χώρα μας που συνδέεται με το εμβόλιο. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου, της διοίκησης και του ιατρικού προσωπικού στην οικογένεια. Μίλησα μαζί της τη μέρα που ήρθε στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την εξέλιξη» τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Χαλκιαδάκης.

Συμπλήρωσε, επίσης, πως έχει μιλήσει και με τον σύζυγο της, ο οποίος μάλιστα όχι μόνο δεν είναι από τους αρνητές του εμβολιασμού, αλλά αντίθετα προσπαθούσε να πείσει και όσους είχαν ενδοιασμούς ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν.

«Τον είδα τον σύζυγο πριν το τραγικό συμβάν, είχα μιλήσει μαζί του. Δικαίως έχει το παράπονο και η οικογένειά του, «γιατί σε αυτούς;». Όχι μόνο δεν ήταν από τους αρνητές του εμβολιασμού, αλλά έκανε και προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου. Πήγαινε από σπίτι σε σπίτι να πείσει τον κόσμο» δήλωσε.

in.gr