Λάκης Γαβαλάς – Θύμα λεηλασίας το κτίριο της παλιάς του επιχείρησης – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του
1 month, 5 days ago
6

Για άλλη μια φορά, οι εγκαταστάσεις της παλιάς εταιρείας του Λάκη Γαβαλά έπεσαν θύμα λεηλασίας από αγνώστους.

Ο γνωστός σχεδιαστής, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δεν μπόρεσε να κρύψει τη φόρτισή του για την επίθεση που δέχτηκε το κτίριο που βρίσκεται στην περιοχή της Κάντζας.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς ξέσπασε και είπε:

«Το κτίριο φυλάσσεται κάποιες ώρες της ημέρας. Δε μπορεί να φυλάσσεται όλη την ώρα γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα. Έχουμε μιλήσει άπειρες φορές στο κράτος, τα τελευταία 11 χρόνια, να το πάρει και να το κάνει κάτι. Δηλαδή τι θέλουν να φτάσει στο μηδέν, όπως έκαναν με τη Μύκονο και κάποιοι άνθρωποι παράνομοι να ισχυροποιούνται;

Γιατί δε σηκώνουν drone να δουν ποιοι είναι και να εντοπίσουν αυτούς τους ανθρώπους και να κάνουν κάτι για τις περιουσίες μας; Έχουμε ξοδέψει εκατομμύρια. Πληρώνω από το υστέρημά μου για τη φύλαξη του κτηρίου, ποιος θα πληρώνει, το κράτος; Εγώ εδώ μέσα στέγαζα 300 άτομα, τα πέταξαν έξω για την κρίση που είχαμε…

Τώρα και επί 11 χρόνια, γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα; Να το πάρουν πότε; Σαφώς και θέλουν να ζήσουν τις οικογένειές τους και γι’ αυτό κλέβουν. Εγώ έφτιαξα χώρο για να φιλοξενώ ανθρώπους και εργαζόμενους, όχι για να βλέπω αυτή τη λεηλασία. Δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο».

Ακόμη, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι οι κλέφτες απέσπασαν τα κλιματιστικά και τις γεννήτριες που υπήρχαν στο κτίριο, δηλαδή εξοπλισμό που είναι βέβαιο ότι είχε μεγάλο κόστος.