Λάρισα – Καταγγελία εκπαιδευτικού για βιασμό από τον προϊστάμενό της – Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα
25 days ago
6

Η εκπαιδευτικός στη Λάρισα άσκησε μήνυση για βιασμό κατά του προϊσταμένου της, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες και να ανταπαντάει με μηνύσεις και αγωγές.

Τις επόμενες ημέρες ο προϊστάμενος θα εμφανιστεί στον εισαγγελέα Λάρισας.

  • Διαβάστε επίσης: Λάρισα – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού εκπαιδευτικού από προϊστάμενό της

Τι δείχνει ο γενετικός έλεγχος

Όπως μετέδωσε το Star, έγινε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού και το αποτέλεσμα δείχνει το χρωμόσωμα ενός άνδρα.

Ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιαλος τόνισε: «Προσκομίστηκαν στα εργαστήριά μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά και υπάρχει γενετικό υλικό τριών ατόμων εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας είναι άνδρας. Τα αποτελέσματα είναι αξιοποιήσιμα για συγκριτικές μελέτες».

Στην εισαγγελία και άλλες 19 κατηγορίες

Η καθηγήτρια έλυσε τη σιωπή της και περιέγραψε στον εισαγγελέα τον εφιάλτη της. Όπως είπε: «Ένιωσα αηδία, φόβο και ενοχές. Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Τις στιγμές που ήμασταν μαζί, προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας, επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί».

  • Διαβάστε επίσης: Λάρισα – Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του προϊσταμένου που κατηγορείται για βιασμό εκπαιδευτικού

Ο προϊστάμενος αρνείται κάθε κατηγορία και προχωρά μέσω του δικηγόρου του κ. Αλέξη Κούγια σε αγωγές και μηνύσεις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην εισαγγελία έφτασαν για τον συγκεκριμένο άνδρα και άλλες κατηγορίες, στο σύνολο 19. Μέχρι στιγμής όμως η έρευνα δεν έχει καταλήξει κάπου.

 

in.gr