Μάνος Δασκαλάκης: Αυτή είναι η 30χρονη σύντροφός του – Η αντίδρασή της σε όσα έχουν συμβεί [Εικόνες]
1 year, 11 months ago
6

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ

Την ώρα που στο φως της δημοσιότητας έρχονται ολοένα και νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, στην επιφάνεια έρχεται και η «ταυτότητα» της νυν συντρόφου του Μάνος Δασκαλάκης.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (27-04) προβλήθηκε σχετικό ρεπορτάζ για την 30χρονη. Πρόκειται για γυναίκα 30 ετών, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με την ελεύθερη αγορά. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής η νεαρή γυναίκα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει κρατήσει μια απόσταση από τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν το γνωρίζει η μητέρα της»

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Κουσουλός είχε αποκαλύψει για την νυν σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη πως: «Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση».

Ωστόσο, είχε υπογραμμίσει πως «υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα. Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονικη.

in.gr