Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σκότωσαν τον πατέρα της το 2011 – Είχαν «παραγγείλει» και τη δολοφονία της
1 year, 8 months ago
6

Φίλοι της ιδιοκτήτριας γνωστού καταστήματος εστίασης, μιλώντας στο protothema.gr, λένε ότι δεν ξεπέρασε ποτέ τη δολοφονία του πατέρα της – Λίγους μήνες πριν τον σκοτώσουν, οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό της

«Παγωμένη» είναι η κοινωνία του Αιγίου από τον ξαφνικό θάνατο της επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου η οποία εντοπίστηκε νεκρή σήμερα το πρωί στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα Αιγίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μαρίτα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου.

Η οικογένειά της ανησύχησε όταν η άτυχη γυναίκα δεν απαντούσε στα τηλέφωνα κι αναγκάστηκαν να μπουν στο διαμέρισμά της με τη βοήθεια κλειδαρά, όπου και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να μάθουν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της αγαπημένης τους Μαρίτας.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν συνιδιοκτήτρια του γνωστού καταστήματος εστίασης «Ανώνυμο» στο Λόγγο Αιγιαλείας. Ήταν μια γυναίκα πάντα χαμογελαστή, με ζωντάνια κι ανατρεπτικό χαρακτήρα λένε οι φίλοι της στο protothema.gr ενώ ποτέ δεν ξεπέρασε τη δολοφονία του αγαπημένου της πατέρα Άγγελου Αγγελόπουλου.

Ο πατέρας της ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Οι δράστες ομολόγησαν πως σκότωσαν κατ΄εντολή και επί πληρωμή.

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης της δολοφονίας του πατέρα της, όπως έγινε αργότερα γνωστό είναι ότι οι δολοφόνοι είχαν «παραγγείλει» και τη δολοφονία της Μαρίτας. Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του πατέρα της, η Μαρίτα είχε δεχτεί τυφλό απειλητικό χτύπημα από αγνώστους που είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό της χωρίς η ίδια να τραυματιστεί, καθώς ο μηχανισμός εξερράγη ξημερώματα έξω από το σπίτι της.

Ο μοναδικός άνθρωπος, τον οποίο λάτρευε κι ήταν το στήριγμα της μετά την απώλεια του πατέρα της ήταν ο αγαπημένος της αδερφός Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ο Αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημάδομαθηματικά .Είναι εκεί για να σε βοηθήσει, να σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι). Αλλά αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος είτε είναι μεγαλύτερος, ένα είναι βέβαιο:θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι από αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας».

Όμως μια στο τόσο θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες.Και τότε θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή-αν είσαι γνήσιο θηλυκό-μια οδυνηρή νυχιά… Για σένα , Γιώργο Αγγελόπουλε … Η ερωτευμένη πάντα μαζί σου , Μαρίτα Αγγελοπούλου» έγραφε στις αναρτήσεις της στο Facebook.

468B4974-8077-46B2-BC45-A6A40C481B38