Μιχάλης Ζαμπίδης: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών της επίδοξης διάρρηξης στο σπίτι του
2 years, 2 months ago
6

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους δύο διαρρήκτες, που επιχείρησαν να μπουν σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη, στα τέλη του Νοέμβρη.

Τότε, ο Iron Mike επέστρεφε στην οικία του και είδε τα δύο άτομα απ΄έξω. Ο ένας μάλιστα πήδηξε την μάντρα και όταν τον ρώτησε τι κάνει του απάντησε… «Μάικ εσύ;».

Μιλώντας στο «Πρωινό», ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέφερε ότι δεν έχει κάνει μήνυση εις βάρος τους και τόνισε ότι οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία του.

Είπε χαρακτηριστικά

«Πριν από μερικές ημέρες, με κάλεσαν στο τμήμα Βουλιαγμένης όπου έκανα την ταυτοποίηση. Ήταν αυτός. Πριν δύο εβδομάδες περίπου, εντοπίσαμε φωτογραφικά ποιος είναι ο ανήλικος. Η αστυνομία τους βρήκε και τους έχει στο στόχαστρο. Είναι υπό στενή παρακολούθηση. Ο ένας συνελήφθη αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει να κρατείται.

Δεν έκανα μήνυση εις βάρος τους, από τη στιγμή που δεν τους βρήκα μέσα στο σπίτι και δεν υπήρχε άλλο θέμα. Το ευχάριστο είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία τους και είναι μετανιωμένοι. Ο ένας έχει πλούσιο βιογραφικό, στα 18 του 17 συλλήψεις».