Μήνυση για βιασμό παραολυμπιονίκη: Τον κακοποιούσαν και του έδιναν καραμέλες
1 year, 9 months ago
6

Ο παραολυμπιονίκης είναι 22 ετών και έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού

Μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση κατέθεσε ο πατέρας παραολυμπιονίκη κατά ενός εκπαιδευτικού και ενός υπαλλήλου σε εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε.

Ο 22χρονος Σπύρος με τα τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια είπε στη μητέρα του πως τον έδεναν και στη συνέχεια ασελγούσαν σε βάρος του.

Η μητέρα του αθλητή περιέγραψε στο STAR τα όσα σοκαριστικά της αποκάλυψε ο γιος της, λίγες ώρες μετά την κατάθεση της μήνυσης. Ηταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Σπύρος εμφάνισε προβλήματα στη συμπεριφορά του. Όπως καταγγέλλει η μητέρα, πολύ γρήγορα ανακάλυψαν πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης σεξουαλικής και σωματικής: «Μου είπε για τα πρώτα αγγίγματα. Σιγά σιγά το παιδί άρχισε να “βγάζει” περισσότερα πράγματα».

Ο νεαρός αποκάλυψε πως του έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και του έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις. Στη μήνυση περιγράφονται περιστατικά που σοκάρουν. «Πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Μου χαϊδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες. Κάνουμε μασάζ. Εγώ φωνάζω και του λέω “σταμάτα”. Με πονάει λίγο…» δηλώνει ο παραολυμπιονίκης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, δηλώνει στο STAR πως στο τέλος των πράξεων οι θύτες έδιναν στο παιδί καραμέλες για να το εξευμενίσουν. «Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων» λέει χαρακτηριστικά.

Ο παραολυμπιονίκης είναι 22 ετών και έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

in.gr