ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Το δεξί χέρι του π.Αντωνίου «ψάρευε» νεαρά αγόρια στα στέκια του παράνομου αγοραίου έρωτα
1 year, 4 months ago
6

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός άνδρα που πήγαινε στο κατηχητικό της ενορίας του πατέρα Αντωνίου, σύμφωνα με την οποία, υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» σύχναζε στα στέκια του παράνομου αγοραίου έρωτα στο κέντρο της Αθήνας και «ψάρευε» νεαρά αγόρια για να εκτονώνει τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος μάρτυρας, ο οποίος δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να κληθεί για κατάθεση, ισχυρίζεται πως έχει εξασφαλίσει και υλικό από κάμερα, στο οποίο αποτυπώνεται το «ψωνιστήρι» του στελέχους «υπεράνω υποψίας» της οργάνωσης στις πλατείες Βάθη και Κουμουνδούρου, όπου ενήλικα και ανήλικα αγόρια -κυρίως αλλοδαποί και Ρομά- αναζητούν «πελάτες».

«Εγώ τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον (σ.σ.: αναφέρει όνομα), ήταν στην ενορία της γειτονιάς μου, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Ο άνθρωπος αυτός από παλιά συμπεριφερόταν περίεργα στα παιδάκια. Πολλές φορές είχαμε δει περίεργες καταστάσεις. Εμείς ήμασταν στην εκκλησία, βοηθάγαμε την εκκλησία σε τρόφιμα και λοιπά… Ήμασταν στην ενορία γιατί ήμασταν από μικροί στην ενορία εμείς, πριν έρθει…» ανέφερε αρχικά ο μάρτυρας και πρόσθεσε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Ζήτησα τη βοήθειά του, πρόσφατα κιόλας, και μόνο που δεν με πέταξε με τις κλοτσιές έξω από το γραφείο επειδή είμαι Έλληνας. Και βοηθάει μόνο τους ξένους. Και του λέω “ντροπή σου! Τόσα χρόνια στην ενορία που μας ξέρεις, που σε βοηθήσαμε κι εμείς και μας βοήθησες κι εσύ τότε, να μη μας βοηθάς τώρα και να μας διώχνεις έτσι και να μας μιλάς τόσο άσχημα”».

Ωστόσο, η αποκάλυψή του, η οποία καίει το στέλεχος της «Κιβωτού», αφορά τις ανώμαλες σεξουαλικές συνήθειές του.

«Κάποια στιγμή πριν από χρόνια τον είχαμε δει στην πλατεία Κουμουνδούρου να “ψωνίζεται”. Και είχαμε και υλικό από κάμερα, το οποίο πήγαμε να το καταθέσουμε και μας απειλούσαν ότι, αν το καταθέσουμε, θα μας βρουν σε χαντάκι» τόνισε ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το στέλεχος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», το οποίο φέρεται ότι «ψάρευε» νεαρά αγόρια ως και τον περασμένο Ιανουάριο, είχε στενή προσωπική επαφή με έναν 35χρονο, από τον οποίο ζητούσε να τον «προμηθεύει» με παιδιά ή εφήβους, προκειμένου να τους βιάζει!

Σημειώνεται ότι η μαρτυρία του εν λόγω άνδρα θεωρείται πολύ σημαντική, καθώς αφήνει σοβαρές υπόνοιες για την ύπαρξη κυκλωμάτων μαστροπείας, τα μέλη της οποίας ενδέχεται να είχαν «πάρε δώσε» με το στέλεχος της «Κιβωτού».

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Αρχές θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν αν κάποιοι από τους νεαρούς αλλοδαπούς, οι οποίοι εκδίδονται στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα, προέρχονται από δομές της οργάνωσης που τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών λειτουργών!

Την ίδια ώρα προκαλεί αποτροπιασμό η καταγγελία στην «Espresso» μιας πρώην εθελόντριας της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», σύμφωνα με την οποία εργαζόμενοι «ενθάρρυναν» με τον τρόπο τους το… λεσβιακό σεξ μεταξύ νεαρών κοριτσιών!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το όνομά της, πριν από μερικούς μήνες ζήτησε δουλειά στη δομή της «Κιβωτού» στον Κολωνό.

Οι υπεύθυνοι της απάντησαν ότι θα μπορούσε για τις δύο πρώτες εβδομάδες να εργαστεί εθελοντικά και κατόπιν θα αποφάσιζαν αν τους κάνει για να την προσλάβουν.

Η πρότασή τους βρήκε σύμφωνη τη γυναίκα, η οποία άρχισε με μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Σύντομα, όμως, βρέθηκε μπροστά σε «σημεία και τέρατα», που την έκαναν να νιώσει αποστροφή και να φύγει άρον άρον από τη δομή.

Όπως είπε, εκτός από σωματικές κακοποιήσεις παιδιών που διαβιούσαν στη δομή, διαπίστωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι υπάλληλοι απαγόρευαν στα αγόρια να μιλούν στα κορίτσια!

Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι έβαζαν κορίτσια τα οποία είχαν εκδηλώσει ομοφυλοφιλικές τάσεις να κοιμούνται μαζί με άλλα κορίτσια!

 pronews.gr 

Βλέποντας όλα αυτά, η καταγγέλλουσα αηδιασμένη αποφάσισε να φύγει από τη δομή, κρατώντας στη μνήμη της όλες τις φρικτές εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της κατά το σύντομο διάστημα της παραμονής της εκεί.