«Μονομαχία» Κρανιδιώτη – Μπογδάνου στο Twitter: «Μάθε παπί…γιατί θα γίνεις ντελιβεράς»
1 year, 3 months ago
6

Αιχμηρά μηνύματα και σκληρούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όλα ξεκίνησαν από την απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε ακόλουθό του στο Twitter, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά τον θάνατο του τέως βασιλιά.

Ο επικεφαλής του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» απάντησε λέγοντας πως «μας μπερδεύεις με τους συνομιλητές/απολογητές/κολαούζους του Κυριάκου, τους ψευτοδεξιούς Φαηλοτζήμερους, που έχουν δηλώσει πως ό,τι μαζέψουν στις πρώτες εκλογές θα του το επιστρέψουν στις δεύτερες. Εμείς δεν συζητάμε καν συνεργασία, ούτε στήριξη της ΝΔ, πριν και μετά τις εκλογές».

 

 

Στο σχόλιο αυτό απάντησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος έγραψε ότι «αν χρειαζόταν για να εκλεγείς, θα προσκυνούσες και την κεφάλα του Λένιν στην αυλή του Περισσού. Δικαιώνεις κάθε μέρα την κλωτσηδόν διαγραφή σου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Μάθε να καβαλάς παπί, μετά τις εκλογές μόνο ντελιβεράς θα μπορείς να γίνεις».

 

 

«Δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές. Το ότι ο συνομιλητής του Μητσοτάκη το γυρνάει στο καφριλίκι για να ταΐσει σανό κανέναν αφελή πατριώτη, είναι μονομερής προσέγγιση. Οι διαφορές είναι πολιτικές. Αυτοί είναι με τη ΝΔ, εμείς απέναντι» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Μπογδάνος.

 

 

Ο κ. Κρανιδιώτης απάντησε εκ νέου εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στον κ. Μπογδάνο λέγοντας, «ταλαίπωρε, πες στους ανθρώπους πόσες φορές ήρθες να μου μιλήσεις λέγοντας μου “χωρίς να το πεις στο Θάνο”, νομίζοντας πως είμαι σαν τα μούτρα σου και μόνο ξύλο δεν έφαγες για την διπροσωπία σου. Πες για την ευθυγράμμιση σου με τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ για τις υποκλοπές» και πρόσθεσε «πες για την πρόταση σου να χρηματοδοτηθούμε από φιλορωσοψέκ επιχειρηματία και σε στείλαμε για φρέσκα».

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήρε πολιτικό…διαζύγιο πριν λίγους μήνες με το κόμμα του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.