«Να πάτε» – Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τον εμβολιασμό
2 years, 7 months ago
6

Την δική της απάντηση για τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού, δίνει μέσα από ένα νέο χιουμοριστικό βίντεο στα social media η Φίνος Φιλμ.

Συγκεκριμένα, την αφρόκρεμα των ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου επιστρατεύει η Finos Film για να στείλει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για τον κοροναϊό.

Ατάκες του Νίκου Σταυρίδη, της Τζένης Καρέζη, της Μάρθας Καραγιάννη, της Ρένας Βλαχοπούλου και του Κώστα Βουτσά, έχουν συγκεντρωθεί σε ένα viral βίντεο και καλούν τους πολίτες «να πάνε» να κάνουν το εμβόλιο.

Το βίντεο περιέχει σκηνές από τις ταινίες «Γοργόνες και Μάγκες», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Ο Γόης», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Ο Ατσίδας», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε» και «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια».

 

Υπενθυμίζεται πως η Φίνος πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει ένα ακόμα βίντεο σχετικά με τον εμβολιασμό στο οποίο παρακολουθήσαμε σκηνές από τις ταινίες «Όταν η Πόλις Πεθαίνει», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Είκοσι Γυναίκες και Εγώ», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Γαμπρός από το Λονδίνο», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Διακοπές στο Βιετνάμ», «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Ο Ατσίδας», «Η Κυρά μας η Μαμμή» και «Τζένη Τζένη».