Νέα Σμύρνη: Δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού στον 22χρονο
2 years, 8 months ago
6

Aντιμέτωπος με κακουργηματικές πράξεις που αφορούν σε δύο απόπειρες βιασμού και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, βρίσκεται ο 22χρονος από τη Νέα Σμύρνη, η δράση του οποίου αποκαλύφθηκε μετά τη καταγγελία 25χρονης κοπέλας τον περασμένο Μάιο ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Τότε η κοπέλα που είχε δεχθεί τη σεξουαλική παρενόχληση δημοσιοποίησε το βίντεο που είχε τραβήξει με τον νεαρό, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα και άλλες κοπέλες να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του τον δράστη σοβαρών αξιοποίνων πράξεων που συνδέονται με πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας .

Αρχικά ο εισαγγελέας είχε ασκήσει εναντίον του 22χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παρενόχληση 4 γυναικών και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές. Στη συνέχεια όμως, μετά την αναγνώρισή του διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του για δύο απόπειρες βιασμού και μία πράξη προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, που φέρονται να έχουν τελεστεί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο κατηγορούμενος στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα όταν κλήθηκε με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης , αρνήθηκε όσα του αποδίδονται αμφισβητώντας τα όσα κατέθεσαν τα φερόμενα θύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον  δράστη των εις βάρος τους επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε.

Ωστόσο, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής εξέτασης οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις εισαγγελικές αρχές.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα κληθεί σε απολογία ο κατηγορούμενος.

in.gr