Νέα Σμύρνη: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη του– Της έκαιγε τα χέρια της στο μάτι της κουζίνας όταν αντιδρούσε
1 year, 11 months ago
6

Ο Ρουμάνος που ήταν σεσημασμένος για κλοπές, όχι μόνο κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, αλλά της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει κάθε φορά που το παιδί αντιδρούσε.

Ακόμη ένα συγκλονιστικό περιστατικό με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού έρχεται στο φως προκαλώντας αποτροπιασμό και φρίκη.

Συγκεκριμένα, ένα 10χρονο κορίτσι στη Νέα Σμύρνη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη από τον Ρουμάνο πατέρα του, ο οποίος την κακοποιούσε και την βίαζε.

Ο Ρουμάνος που ήταν σεσημασμένος για κλοπές, όχι μόνο κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, αλλά έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει κάθε φορά που αντιδρούσε.

Της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το protothema.gr αποκαλύπτει τη φρίκη που ζούσε το παιδί, ενώ ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως παρά το ότι το κορίτσι πήγαινε σχολείο σε αυτή την κατάσταση, κανένας από το περιβάλλον δεν είχε καταγγείλει το παραμικρό. 

Η φρίκη που βίωνε το παιδί αποκαλύφθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης από πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου, το οποίο περιέγραψε όλη τη φρίκη που ζούσε η 10χρονη.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, μετά από ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον κτηνώδη Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

Σε άθλια κατάσταση το παιδί – Πήγαινε σχολείο και κανείς δεν μιλούσε

Το παιδάκι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση παρακολουθείται από γιατρούς, ενώ εκτός από καμένα χέρια είχε γρατσουνιές στη πλάτη και τα πόδια.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» ψέλλιζε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή το παιδάκι αναφέροντας και άλλα ακραία σκηνικά που προκαλούν αποστροφή και την κοινή λογική.

Μετά την ανάρρωση του, το παιδί αναμένεται να οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει όλα όσα δεινά υπέφερε.

in.gr