Νέα υπόθεση : Στα χέρια του εισαγγελέα καταγγελία ηθοποιού για βιασμό της από γνωστό συνάδελφό της
1 year, 9 months ago
6

Η εν λόγω γυναίκα σήμερα ζει μόνιμα στο εξωτερικό και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά

Στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών έχει μπει καταγγελία γυναίκας ηθοποιού κατά γνωστού συναδέλφου της για βιασμό.

Πρόκειται για μια καταγγελία, η οποία δεν είχε γίνει γνωστή και αφορά γνωστή ηθοποιό της τηλεόρασης και του θεάτρου, η οποία καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για βιασμό.

Η καταγγέλλουσα ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό αλλά επικοινώνησε με τον δικηγόρο της στην Ελλάδα και αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του συναδέλφου της, βλέποντας τον «ορυμαγδό» των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και της ηθοποιίας.

Όλα ξεκίνησαν για την ηθοποιό – η οποία συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά – όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη, ο οποίος της πρότεινε συνεργασία.

Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος της στον ΣΚΑΙ. Όπως είπε, πριν από περίπου μια εβδομάδα, τον κάλεσε η εν λόγω ηθοποιός και άρχισε να του εξιστορεί τη δική της φρικιαστική ιστορία.

Τότε η γυναίκα ήταν ανερχόμενη και την κάλεσε ο εν λόγω ηθοποιός στο σπίτι του, επειδή την είχε δει σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή και ήθελε να της προτείνει ρόλο σε ένα θεατρικό.

Όπως είπε ο συνήγορός της, επειδή ο καταγγελλόμενος ήταν παντρεμένος η γυναίκα θεώρησε πως δεν ήταν κάτι το μεμπτό.

«Πήγε στο σπίτι του, ήταν περίοδος του Πάσχα μάλιστα και μπαίνοντας κλείδωσε την πόρτα. Μετά από 20 λεπτά συζήτησης για τα επαγγελματικά πέρασε σε προσωπικά ζητήματα με εκείνη να νιώθει άβολα και να θέλει να αποχωρήσει αλλά δεν τα κατάφερε με τον ηθοποιό να τη βιάζει» συμπλήρωσε ο συνήγορος.

«Αφού τη βίασε την έβγαλε έξω από το σπίτι κακήν κακώς της δήλωσε πως θα την καταστρέψει αν μιλήσει» τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος φάκελος με την καταγγελία έχει κατατεθεί και στο ΣΕΗ και τώρα βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελέων.

in.gr