Νέες αποκαλύψεις για το “κολαστήριο” στην Ηλιούπολη – Σοκάρει η μαρτυρία 25χρονης
2 years, 8 months ago
6

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΡΕΛΗ

Η25χρονη «Αριάδνη» είναι ένα από τα κορίτσια που, όπως λέει, δούλευε για τον αστυνομικό και το «γραφείο» στην Ηλιούπολη, το οποίο διέθετε από τηλεφωνήτριες μέχρι οδηγούς. Το όνομα της κοπέλας δεν είναι το αληθινό, αλλά ένα από αυτά που έχει χρησιμοποιήσει για να συστήνεται στους πελάτες τα χρόνια που βιοπορίζεται ως ιερόδουλη, ενώ και η ηλικία της είναι λίγο μεγαλύτερη. Στοιχεία παραποιημένα για να μη μάθει η οικογένειά της τη ζωή που έχει επιλέξει. Εξάλλου, τα προσωπικά δεδομένα δεν έχουν καμία σημασία για τους άνδρες που επιλέγουν μέσα από φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο την κοπέλα με την οποία θα έχουν ερωτική επαφή έναντι αμοιβής. «Μέσω κοινού γνωστού γνώρισα τον Δημήτρη και δούλεψα στο συγκεκριμένο γραφείο. Ο Δημήτρης έβρισκε τους πελάτες», θυμάται η «Αριάδνη» και περιγράφει όλη τη διαδικασία, μέχρι να φτάσει στο κρεβάτι του πελάτη. «Στη συνέχεια μας καλούσε στο κινητό η τηλεφωνήτρια και μας έστελνε στα ραντεβού. Επικοινωνούσαμε μεταξύ μας μέσω διαδικτυακής εφαρμογής που είχαμε κατεβάσει στα κινητά. Η τηλεφωνήτρια με ρωτούσε πού θα βρίσκομαι την ώρα που θα έπρεπε να ξεκινήσω για τον πελάτη και μου έστελνε το “ταξί” να με πάρει. Δεν ήταν αληθινό ταξί, εμείς το αποκαλούσαμε έτσι. Οι οδηγοί ήταν διαφορετικοί κάθε φορά, για να μη δίνουν στόχο. Ένας από τους οδηγούς που με είχε πάει σε ραντεβού είναι εν ενεργεία στρατιωτικός. Τον είχα ρωτήσει γιατί κάνει αυτή τη δουλειά και μου απάντησε “για τα έξτρα λεφτά”». Η 19χρονη «Ιωάννα» κρατείτο υπό το καθεστώς σωματικής και ψυχολογικής βίας στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, όπως κατήγγειλε η ίδια. Από την πλευρά της η «Αριάδνη» είχε «εξωτερική συνεργασία» με το κύκλωμα: «Υπήρχαν κοπέλες που έμεναν σε σπίτια, κυρίως κορίτσια από την επαρχία, αλλά και κοπέλες που έμεναν στο δικό τους σπίτι, όπως εγώ. Εκτός από το σπίτι με τις κοπέλες στην Ηλιούπολη, ξέρω ότι υπήρχαν τουλάχιστον άλλα δύο στα νότια προάστια», λέει η «Αριάδνη».

 

«Αμαρτωλές» συναντήσεις

Οι πελάτες διάλεγαν μέσα από φωτογραφίες ιστοσελίδας την κοπέλα που επιθυμούσαν. «Έπαιρνα 200 ευρώ την ώρα. Τα 100 ευρώ τα κρατούσα και τα υπόλοιπα τα έδινα στον οδηγό. Έκανα αυτή τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους». Στις αμαρτωλές συναντήσεις «παίζουν και άλλα πράγματα», αποκαλύπτει η «Αριάδνη»: «Στα ραντεβού “έπαιζαν” ναρκωτικά από κάποιους πελάτες. Δεν μου άρεσε αυτή η φάση, γιατί ορισμένοι “ξέφευγαν”. Ένιωθες τον κίνδυνο, ήταν λίγο άγρια η κατάσταση. Εγώ δεν είχα πάρει ναρκωτικά. Αποφάσισα να σταματήσω να δουλεύω με το γραφείο γι’ αυτόν τον λόγο. Υπήρχαν, όμως, κορίτσια που έπαιρναν ναρκωτικά. Αυτά είχαν και την περισσότερη δουλειά».

Φωτογράφιση

Το κύκλωμα οργάνωσε επαγγελματική φωτογράφιση, προκειμένου να διαφημίσει τα κάλλη των νεαρών κοριτσιών σε ιστοσελίδες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η φωτογράφιση έγινε την άνοιξη σε βίλα στην Ανάβυσσο, η οποία νοικιάστηκε για τρεις ημέρες. Οι κάτοικοι της περιοχής έβλεπαν έκπληκτοι περισσότερα από δέκα πανέμορφα κορίτσια να μπαινοβγαίνουν στη βίλα ντυμένα με τα απολύτως απαραίτητα. Αρχικά οι κοπέλες πόζαραν αισθησιακά με το μαγιό τους δίπλα στην πισίνα, ενώ στη συνέχεια ο φακός κατέγραψε σκληρό πορνογραφικό υλικό, με φωτογραφίες και βίντεο.

enikos.gr