Νέο ξέσπασμα Κλέλιας Ρένεση: «Παριστάνετε τους εθνοσωτήρες, ταΐζετε τα παιδιά σας στα σκυλιά»
1 month, 9 days ago
6

Η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε κατά των αποφάσεων που έχουν ληφθεί τους τελευταίους μήνες, αναφορικά με την πανδημία και μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

 

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για αυστηρότερο lockdown που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις με τα κρούσματα να ανεβαίνουν και τις ΜΕΘ να ασφυκτιούν, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις και απογοήτευση στους ήδη κουρασμένους πολίτες, μεταξύ αυτών και στην Κλέλια Ρένεση, η οποία μιλά με αιχμηρό τρόπο σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για την πανδημία και τα νέα μέτρα

«Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Πες μου σε παρακαλώ γιατί πολλά δεν τα κατέχω… Πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο, λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ (και για άλλα νοσήματα, για μη επαρκείς ιατρικές παροχές από δημόσια νοσοκομεία); Πόσοι άνθρωποι απελπίστηκαν και πήδηξαν από την ταράτσα; Πόσοι άνθρωποι βούτηξαν στην Άβυσσο της απομόνωσης και της θλίψης με ολέθρια αποτελέσματα; Πόσοι άνθρωποι ξέχασαν το “ζω” και έμειναν στο “υπάρχω”. Μάζεψε αυτές τις σκιές, και μέτρα της ξανά και ξανά. Είναι οι “θυσίες” στον βωμό της “εθνικής λύτρωσης”, στο καζάνι της λάθος πονταρισιάς τους.

Κλέλια Ρένεση: “Βάζετε κι άλλη καταστολή στην κατακερματισμένη Ελλάδα”

Πίστεψαν ότι ποντάροντας στην καταστολή θα έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Η αλαζονεία τους φαίνεται στα νούμερα των κλινών ΜΕΘ που είναι σχεδόν τα ίδια με πέρυσι. Εγκλήματα κάτω από το φως του ηλίου και με τη σημαία της άριστης Δημοκρατίας. Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες όταν ταΐζετε ένα – ένα τα παιδιά σας στα σκυλιά;

 

Αντί να πάρετε εσείς νέα μέτρα, βάζετε κι άλλη καταστολή στην κατακερματισμένη Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαστήριο να σας κάνει να λογοδοτήσετε, αλλά υπάρχει αυτός. Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Μην παρακαλώ σας μην λησμονάτε τη χώρα μου».

 

 

 

enimerotiko.gr