Νίκος Διαμαντόπουλος: «Μου έβαζαν μορφίνη κάθε μέρα…» – Συγκλόνισε με το σπάνιο πρόβλημα της υγείας του «Θυμάμαι μετά ότι κοιμόμουν για πολύ καιρό και έπειτα δεν θυμάμαι πολλά πράγματα»
7 months, 14 days ago
6

Το βράδυ της Τρίτης μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων του The 2night show είδαμε και τον Νίκο Διαμαντόπουλο έναν μάγο, που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Ο διαγωνιζόμενος ξεχώρισε μέσα από το show αλλά και το πρόβλημα της υγείας του, που εξομολογήθηκε.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος μίλησε ανοιχτά γι’ αυτό και φάνηκε από την εξιστόρηση του συνδρόμου adem, από το οποίο έπασχε και πάλεψε πολύ για να το αντιμετωπίσει.

Μπορεί η όλη περιπέτειά του να ανήκει στο παρελθόν, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε συγκινείται ακόμα όταν μπαίνει στη διαδικασία να θυμηθεί όσα πέρασε εκείνος και η οικογένεια του.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Νίκου Διαμαντόπουλου για το πρόβλημα υγείας του

«Στις 4 Μαρτίου 2012 είχα πονοκέφαλο αλλά ήταν διαφορετικός. Δεν ήταν ένας πονοκέφαλος που έχεις κάθε μέρα και λες πως θα περάσει με ένα ντεπόν. Πέρασαν οι ώρες και δεν είχε περάσει ο πονοκέφαλος και τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήρα τον πατέρα μου και του είπα να με πάει στο νοσοκομείο.

Έφτασα εκεί, είδαν οι γιατροί πως είχα κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έβρισκαν τι είναι γιατί το σύνδρομο Adem είναι πολύ σπάνιο. Το παθαίνουν επτά άτομα στα 10.000.000 στον κόσμο».

«Μετά από τις πρώτες εξετάσεις είδαν ότι υπήρχε στον εγκέφαλο μια φλεγμονή που είχε ξεκινήσει ήδη να δημιουργείται. Με έβαλαν να δώσω ούρα σε πάπια και θυμάμαι πως λιποθύμησα. Θυμάμαι συγκεκριμένα να λέω στον πατέρα μου, πιάσε με πέφτω» συμπλήρωσε ο Νίκος δίχως να μπορέσει να συγκρατήσει την φόρτιση του και να σταματήσει προσωρινά τον λόγο του.

«Θυμάμαι μετά ότι κοιμόμουν για πολύ καιρό και έπειτα δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Στην τρίτη μέρα, επειδή αυξανόταν η πίεση στον εγκέφαλο, μου έκαναν κρανιεκτομή για να μην σπάσουν όλα τα αγγεία μέσα. Φώναζα γιατί πονούσα πάρα πολύ και μου έβαζαν μορφίνη κάθε μέρα».

«Μερικές φορές ακόμα συγκινούμαι. Δεν στεναχωριέμαι όμως γιατί δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέμαι για κάτι που έχει περάσει. Σε μια μέρα άλλαξε όλη μου η ζωή σε ηλικία 25 ετών».

in.gr