Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε «αδυναμία» στις ανήλικες
2 years, 5 months ago
6

Μαρτυρία – φωτιά για τον killer πιλότο των Γλυκών νερών! Πριν από δέκα χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση με 16χρονη

Μετά τη μαρτυρία μιας παντρεμένης γυναίκας, η οποία ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όχι μόνο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση μαζί της, αλλά είχε και εμμονή για να τη συναντήσει, ακόμα και λίγες ημέρες πριν από το έγκλημα, ήρθε να προστεθεί στην υπόθεση άλλη μία μαρτυρία-φωτιά. Συγκεκριμένα, ένας φίλος του πιλότου ανέφερε πως ο 33χρονος διατηρούσε πριν από δέκα χρόνια ερωτική σχέση με μια 16χρονη -τότε- κοπέλα.

«Ο Μπάμπης, στα 23 του, είχε επί έναν χρόνο σχέση με μια 16χρονη κοπέλα. Τώρα η κοπέλα λέει ότι ήταν από τις καλύτερες σχέσεις που είχε ποτέ…» ανέφερε ο φίλος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό». Πρόσθεσε, δε, ότι ο 33χρονος δεν ήταν χειριστικός, ούτε πιεστικός απέναντι στην κοπέλα. Να σημειωθεί, πάντως, ότι και η άτυχη Καρολάιν ήταν 16 χρονών όταν γνώρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

karolain 4

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, η αδικοχαμένη κοπέλα φέρεται ότι είχε εκμυστηρευτεί τον περασμένο Ιανουάριο στη σύμβουλο ψυχικής υγείας που την παρακολουθούσε ότι υποπτευόταν πως ο σύζυγός της έχει παράλληλη σχέση, καθώς απουσίαζε από το σπίτι τις Κυριακές, χωρίς να έχει βάρδια στη δουλειά του. Παράλληλα, η ίδια φέρεται ότι είχε πει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας πως ο Μπάμπης έζησε έναν μεγάλο έρωτα με μια γυναίκα από το εργασιακό περιβάλλον του, αλλά είχε χωρίσει το 2016, όταν γνώρισε εκείνη. Είχε πει, τέλος, πως σκεφτόταν να πάρει το παιδί της και να φύγει.

Οπως επισήμαναν, ωστόσο, φίλοι της οικογένειας του πιλότου από την Αλόννησο, κανείς τους δεν πιστεύει ότι ο συζυγοκτόνος είχε παράλληλη σχέση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «με την Καρολάιν ήταν παθιασμένος. Ερχόταν με το ελικόπτερο στο νησί μόνο και μόνο για να της φέρει μια ανθοδέσμη. Δεν θα σκότωνε μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα». Μια φίλη της άτυχης 20χρονης ανέφερε, τέλος, ότι η Καρολάιν δεν θα καθόταν μαζί με τον 33χρονο εάν γνώριζε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. «Μπορεί γι’ αυτό να ήθελε να φύγει από εκείνον» πρόσθεσε.

newsbreak.gr