Ο Γρηγόρης Πετράκος ρίχνει τα βέλη του στα τηλεοπτικά κανάλια: «Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας» (video)
6 days ago
6

Η απάντησή του για την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανακοίνωση του ότι θα εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Πάτρας, μόνο για εμβολιασμένους.

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τις εμφανίσεις που θα κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος μόνο για εμβολιασμένος σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, δεδομένου ότι πριν λίγο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής είχε «κατακεραυνώσει» τον Πάνο Κιάμο και το κέντρο διασκέδασης Posidonio το οποίο συνεργάζεται, επειδή είχε ανακοινώσει πως θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Πολλοί έκαναν λόγο ότι ο αντιεμβολιαστής τραγουδιστής έκανε «κωλοτούμπα», απογοητεύοντας πολλούς από τους υποστηρικτές του.

Δείτε επίσης: Θεοφανία Παπαθωμά για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου: «Θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο» (video)

Ο ίδιος θέλοντας να υποστηρίξει τη θέση του, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο, μέσα από το οποίο προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα, ρίχνοντας τα βέλη του στα τηλεοπτικά κανάλια που τον σχολίασαν.

«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;

Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι.

Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;»είπε χαρακτηριστικά.