Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε την κρυφή συμφωνία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο
2 years, 9 months ago
6

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο. Εκεί βρέθηκε και ο καλός του φίλος, Ηλίας Ψινάκης, για να τον αποχαιρετήσει.

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα σε ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε μία κρυφή συμφωνία που είχε κάνει με τον “πρίγκιπα” του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου. Στην ανάρτησή του, ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε πως είχε συνεννοηθεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο πως όταν πεθάνει κάποιος από τους δύο, ο άλλος θα πάει ντυμένος στα λευκά στη κηδεία του.

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος!!! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας: “Οποίος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία. Η φωτό είναι από τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα στο γάμο του Τόλη και της Άντζελας που είχα πάει με τον Σάκη…» έγραψε στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης.

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη:

Τήρησε τη συμφωνία ο Ηλίας Ψινάκης

 

Ο Ηλίας Ψινάκης τήρησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Τόλη Βοσκόπουλο και πήγε στην κηδεία του “πρίγκιπα” του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου, φορώντας ένα λευκό κουστούμι.