O Όθωνας Παπαδόπουλος για την Πισπιρίγκου στον Κούγια: Θα υποστείς στο έπακρο τις νόμιμες συνέπειες
1 year, 3 months ago
6

Απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια έδωσε ο πρώην συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλoς

«Για τα ελεεινά ψεύδη του δελτίου Τύπου που έχει κοινοποιήσει θα υποβληθούν μηνύσεις. Δεν θα υπάρξει μία μήνυση εναντίον του για το συνολικό περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου τύπου αλλά θα υποβληθεί μία ξεχωριστή μήνυση για κάθε ψευδή αναφορά και για κάθε ψευδή ισχυρισμό. Η διαφορά μας είναι, πλέον, πάνω και πέρα από την υπόθεση Πισπιρίγκου. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες» αναφέρει ο πρώην συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ανακοίνωση του Όθωνα Παπαδόπουλου:

«Προς απάντηση του από 27-11-2022 δελτίου τύπου του κ. Αλεξίου Κούγια και όσα αναφέρονται σε αυτό και αφορούν εμένα, σας κοινοποιώ τα ακόλουθα :

Η υπόθεση της κ. Πισπιρίγκου μου προτάθηκε την 1-4-2022 από τον συνάδελφο, δικηγόρο Αθηνών κ. Νίκο Ιωάννου, ο οποίος ήταν ο προηγούμενος υπερασπιστής της. Κατά την ανωτέρω ημερομηνία, μου απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το σύνολο της ποινικής της δικογραφίας που νωρίτερα είχε λάβει από την κ. Ανακρίτρια, και έχω στο αρχείο μου το ηλεκτρονικό αποδεικτικό αποστολής-παραλαβής, από το οποίο προκύπτει η συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Ο ίδιος συνάδελφος, ταυτόχρονα με την δήλωση παραίτησής του, είχε ενημερώσει την κ. Ανακρίτρια, μετά από σχετική συνεννόησή μας, σχετικά με την ανάληψη της υπεράσπισης της κατηγορουμένης από εμένα.

Η επαναλαμβανόμενη αναφορά του σε δήθεν «διορισμό» μου ή αμοιβή μου από δημοσιογράφους και εκπομπές είναι ψευδέστατη και θρασύτατη. Ξεχνάει ο κ. Κούγιας ότι στα 27 χρόνια άσκησης του λειτουργήματός μου, είχα δραστηριότητα αποκλειστικά μέσα στις δικαστικές αίθουσες και δεν είχα συχνές εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, ούτε παρακολουθούσα τις υποθέσεις που βρίσκονταν στην επικαιρότητα, για να τις αναλαμβάνω με αντίτιμο την προβολή. Για τον λόγο αυτό, καθ’όλη την διάρκεια της υπεράσπισης Πισπιρίγκου συνεργάστηκα, λίγο ή πολύ, με όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, διακοινώνοντας τις θέσεις της τότε εντολέως μου χωρίς κανέναν απολύτως αποκλεισμό. Στην διάρκεια, ωστόσο, διέκοψα την επαφή με μία μόνο τηλεοπτική εκπομπή, από τους κεντρικούς παρουσιαστές της οποίας δεχόμουν απρόκλητες προσωπικές επιθέσεις. Αντίθετα, ο ίδιος, απ’ότι έχω παρακολουθήσει, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση σε συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή στην οποία πραγματοποιεί αποκλειστικές δηλώσεις. Εφόσον όμως ο ίδιος θέτει ζήτημα καταβολής αμοιβής για την παροχή των υπερασπιστικών υπηρεσιών, και με δεδομένο ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα να κοινοποιήσω από ποιόν αμείφθηκα, θα είχε ενδιαφέρον να δηλώσει δημόσια και ο ίδιος, με την σειρά του, εάν παίρνει κάποια αμοιβή για την συγκεκριμένη υπόθεση και, εάν ναι, από ποιόν.

Ποτέ δεν «διαβεβαίωσα» τους πρώην εντολείς μου ότι θα παρείχα υπηρεσίες δωρεάν. Εάν ίσχυε αυτό, δεν θα είχα στον λογαριασμό μου καταβολές από τους ίδιους για την αμοιβή των υπηρεσιών μου.

Το ποσό που εισέπραξα από την οικογένεια της κατηγορουμένης για την αμοιβή ιατροδικαστών ήταν 400 ευρώ και αφορούσε προκαταβολή προς συγκεκριμένο ιατροδικαστή, τον οποίο συνάντησα στο λόμπι ξενοδοχείου της οδού Πατησίων στην Αθήνα στα μέσα Απριλίου 2022, παρουσία και του τότε αυτεπαγγέλτως διορισμένου δικηγόρου κ. Κωνσταντίνου Ζάρδα, με τον οποίο ασκούσαμε εκείνη την εποχή από κοινού υπερασπιστικά καθήκοντα. Ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής ζήτησε να μην του καταβάλω το ανωτέρω ποσό διατραπεζικά αλλά να το αποστείλω μέσω της εταιρίας ταχυμεταφοράς χρημάτων Western Union, πράγμα το οποίο έκανα, και έχω στα χέρια μου το αποδεικτικό αποστολής. Αμέσως μετά την καταβολή του ποσού της προκαταβολής του έστειλα μέσω κούριερ μία κούτα με το σύνολο της δικογραφίας, καθώς και των ιατρικών φακέλων. Στην συνέχεια, ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής έπαψε να απαντά τις κλήσεις μου για χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών, οπότε και επανεμφανίστηκε στα μέσα Ιουνίου 2022, θέτοντάς μου ως όρο για την ενεργοποίησή του στην συγκεκριμένη υπόθεση, την επιστροφή, σε ρόλο υπερασπιστή, ενός από τους δικηγόρους που νωρίτερα, με προσωπική δική του απόφαση, είχε παραιτηθεί από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης, πράγμα το οποίο αρνήθηκα.

Πέρα από το ποσό των 400 ευρώ ούτε ζήτησα ούτε έλαβα κανένα ποσό από την οικογένεια της κατηγορουμένης για αμοιβή ιατροδικαστού και ο ισχυρισμός ότι δήθεν μου έδωσαν …10.000 ευρώ είναι άνανδρος, ψευδής και συκοφαντικός.

Για την ανάθεση σύνταξης τεχνικής έκθεσης από αρμόδιο επιστήμονα έδωσα πολύμηνο-λυσσαλέο αγώνα ερχόμενος σε επαφή σχεδόν με όλους τους εκπροσώπους του ιατροδικαστικού κλάδου στην χώρα. Είχα τεράστιο πρόβλημα στην εξεύρεση τεχνικού συμβούλου – Ιατροδικαστή, καθώς όλοι οι εκπρόσωποι του χώρου αρνούνταν να συνεργαστούν μαζί μου στην συγκεκριμένη υπόθεση φοβούμενοι την αρνητική δημοσιότητα. Για τον λόγο αυτό αναγκάστηκα να αναζητήσω τεχνικό σύμβουλο στο εξωτερικό. Στα πλαίσια των αλλεπάλληλων και επίμονων επαφών μου, στις αρχές Ιουλίου 2022, κατάφερα να βρώ ιατροδικαστή στην Κύπρο και συμφώνησα για την σύνταξη τεχνικής έκθεσης με τον Ιατροδικαστή Κύπρου κ. Πανίκο Σταυριανό. Το γεγονός αυτό μπορώ να αποδείξω με τα περίπου 20 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανταλλάξαμε με τον κ. Σταυριανό. Στα πλαίσια αυτής της αλληλογραφίας έλαβε από εμένα αντίγραφα όλων των ιατρικών φακέλων της Μαλένας και της Ίριδας και μου ζήτησε επιπλέον λεπτομέρειες και έγγραφα τα οποία, κατόπιν του αιτήματός του, του απέστειλα. Στην συνέχεια, και ενώ η συνεννόησή μας ήταν σε εξέλιξη και προτού λάβει οποιαδήποτε αμοιβή, ο κ. Σταυριανός διέκοψε απότομα κάθε επικοινωνία μαζί μου, χρησιμοποιώντας μία ασήμαντη δικαιολογία. Για το γεγονός αυτό ενημέρωσα έγκαιρα τους τότε εντολείς μου και για την πληρωμή του δεν πήρα από αυτούς ούτε μισό σεντ. Σήμερα ο κ. Κούγιας λέει δημόσια ότι δεν είχα ποτέ επαφή με τον κ. Σταυριανό και ότι διαβεβαίωνα τους τότε πελάτες μου για το αντίθετο, συμπεριφορά που θέτω στην κρίση της κοινής γνώμης και πρόκειται να θέσω και στην κρίση των δικαστικών αρχών.

«Γνωστός καθηγητής παθολογοανατομικής» δεν είχε ποτέ επαφή μαζί μου. Έναν άγγλο καθηγητή παθολογοανατομικής είχε αναφέρει στις συζητήσεις μας ο κ. Σταυριανός, προτείνοντάς τον ως κατάλληλο για την πρόσληψή του στην υπόθεση, ωστόσο, μετά την διακοπή της συνεργασίας μας, δεν υπήρξε καμία περαιτέρω επαφή για το συγκεκριμένο θέμα.

Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να κατανοήσω, ο κ. Κούγιας αναφέρει συχνά σε δηλώσεις του εναντίον μου υποτιθέμενη, όπως λέει, συνεργασία μου με το … FBI. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω τί εννοεί.

Ο ισχυρισμός του ότι «ιατροδικαστικές εκθέσεις και πραγματογνωμοσύνες ανατρέπονται μόνο με συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστικές υπηρεσίες άλλων πόλεων» είναι παντελώς ψευδής και πλήττει ευθέως τα συμφέροντα της εντολέως του και την υπεράσπισή της. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που έχουν συνταχθεί από τον αρμόδιο επιστήμονα που έχει κάνει νεκροψία-νεκροτομή ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Στην προσπάθειά του να εκδηλώσει την εμπάθειά του ο κ. Κούγιας προβαίνει σε τοποθετήσεις που είναι αντίθετες στα συμφέροντα της κατηγορουμένης που καλείται να υπερασπιστεί.

Για το θέμα της άσκησης νομίμων δικαιωμάτων από την κατηγορουμένη και την οικογένειά της σε βάρος δημοσιογράφων που έπαιζαν τον ρόλο του δημόσιου κατηγόρου και την διαπόμπευαν δημόσια, αξίζει να σημειωθούν τα εξής : Κατά τον μήνα Αύγουστο, αντί αδείας από τις υποχρεώσεις μου, είχα αφοσιωθεί μαζί με τους συνεργάτες μου στην σύνταξη δικογράφων, τα κείμενα των οποίων απέστειλα στην οικογένεια της εντολέως μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την προβολή τυχόν προσθηκών/διευκρινίσεων σε σχέση με τα καταγγελλόμενα περιστατικά. Οι τότε εντολείς μου τα είχαν αναγνώσει και είχαν δηλώσει απόλυτα σύμφωνοι με το περιεχόμενό τους. Για λόγους που δεν γνωρίζω, τα συγκεκριμένα δικόγραφα, μετά την διακοπή της συνεργασίας μας που έγινε την 24-8-2022, δεν κατατέθηκαν ποτέ και η διαδικασία δεν προχώρησε. Οι συγκεκριμένες αποστολές προκύπτουν από το αρχείο του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου.

Για την ενημέρωση της κοινής γνώμης θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο κ. Κούγιας έχει ήδη καταμηνυθεί από εμένα, μέχρι σήμερα, δύο φορές για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Το γεγονός ότι διαδίδει ψέματα σε βάρος μου αποδεικνύεται από έγγραφα, άρα με τρόπο αναμφισβήτητο. Για τον λόγο αυτό, νομικά υπάρχουν για τον ίδιο τρείς λύσεις. Είτε η παραίτησή μου από τα νόμιμα δικαιώματά μου με την παροχή αμοιβαίων εξηγήσεων, είτε η δημιουργία μίας κάποιας μήνυσης εναντίον μου ως αντίβαρο (που θα μπορούσε να καταλήξει σε αμοιβαίες παραιτήσεις από αντίθετες μηνύσεις) είτε η πρόκληση μίας επίθεσης εναντίον μου, τόσο δυναμικής που θα οδηγούσε στην δημιουργία διάθεσης απεμπλοκής. Σας υπενθυμίζω ότι έχω ήδη απορρίψει την πρώτη περίπτωση, καθώς με έχει καλέσει να τα βρούμε κατ’ιδίαν «πρόσωπο με πρόσωπο», πράγμα που έχω αρνηθεί. Το κατάπτυστο κείμενο που έχει κοινοποιήσει αποβλέπει σε κάποια από τις δύο επόμενες λύσεις. Είχε πραγματικά την ατυχία να μην με γνωρίζει καλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εάν με γνώριζε καλύτερα, θα ήξερε και τί πρόκειται να επακολουθήσει. Είχα δηλώσει από την αρχή ότι όποιος με συκοφαντεί θα διωχθεί μέχρι τέλους.

Για τα ελεεινά ψεύδη του δελτίου τύπου που έχει κοινοποιήσει θα υποβληθούν μηνύσεις. Δεν θα υπάρξει μία μήνυση εναντίον του για το συνολικό περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου τύπου αλλά θα υποβληθεί μία ξεχωριστή μήνυση για κάθε ψευδή αναφορά και για κάθε ψευδή ισχυρισμό. Η διαφορά μας είναι, πλέον, πάνω και πέρα από την υπόθεση Πισπιρίγκου. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες».

Κούγιας για Πισπιρίγου: Μηνύσεις σε δημοσιογράφους

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου προανήγγειλε μεταξύ άλλων, μηνύσεις κατά δημοσιογράφων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανάδειξη σοβαρών ακυροτήτων, τις οποίες επεξεργαστήκαμε νομικά ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του και οι οποίες οδήγησαν υποχρεωτικά στην αναβολή της απολογίας της κατηγορουμένης, διαπιστώνουμε ότι η παρουσιάστρια και οι συντελεστές συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής ισχυρίστηκαν το πρωτοφανές, ότι από τη δική τους «έρευνα» ξεκίνησε συγκεκριμένος Εισαγγελέας τη διερεύνηση των θανάτων των παιδιών της εντολέα μας, για τους οποίους είχαν αποφανθεί μέχρι τότε ότι οφείλονταν σε παθολογικά αίτια – βαρύτατες ανίατες ασθένειες έγκριτοι ιατροδικαστές της Αθήνας και της Πάτρας που έκαναν νεκροψίες – νεκροτομές, αλλά και ιατροδικαστής Πειραιώς, ο οποίος ορίστηκε από τη Δικαιοσύνη να διενεργήσει νόμιμη πραγματογνωμοσύνη, και με μία εντελώς παράνομη και υποκειμενική γνωμοδότηση δύο ιατροδικαστών που παράνομα επελήφθησαν, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της εντολέα μας για αδίκημα που επισύρει ποινή ισοβίου καθείρξεως, γεγονός πρωτοφανές στην ιατροδικαστική, εισαγγελική και δικαστική παγκόσμια κοινότητα.

Τόσο η επικεφαλής της συγκεκριμένης εκπομπής, όσο και ο έτερος παρουσιαστής της ίδιας εκπομπής, ο οποίος είχε επιδείξει την ίδια ακριβώς παράνομη συμπεριφορά και στην υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και στην υπόθεση της Σ.Π., την οποία εκπροσωπούμε, έχουν προβεί σε μια πρωτοφανή προσπάθεια αμέσου και εμμέσου κατατρομοκρατήσεως των προταθέντων από εμάς ΟΧΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, με αποκορύφωμα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος που εκδίδει ο συγκεκριμένος παρουσιαστής, όπου διαδίδεται το εντελώς ψευδές και συκοφαντικό γεγονός, ότι δήθεν η εντολέας μας έχει χρηματίσει έναν εκ των ιατροδικαστών – μαρτύρων με ειδικές γνώσεις, ο οποίος δήθεν στο παρελθόν ήταν τεχνικός σύμβουλος (αλήθεια για ποια πραγματογνωμοσύνη που διετάχθη σε αυτή τη βρώμικη κατασκευή ορκίστηκε πραγματογνώμονας, ώστε να διοριστεί κάποιος άλλος ως τεχνικός σύμβουλος;), αλλά συγχρόνως ο εν λόγω παρουσιαστής προσπαθεί να δυσφημίσει και τον επικεφαλής του γραφείου μας κο Κούγια σε ολοσέλιδο άρθρο, επειδή είχε αναλάβει την νομική εκπροσώπηση ενός εκβιαζόμενου καθηγητή πανεπιστημίου και του ηλικίας 12 ετών παιδιού του από έναν πρώην κρατούμενο των φυλακών, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε υπερδεκαετή κάθειρξη για απαγωγή παιδιού και κατέθεσε μια ψευδή μήνυση σε βάρος του Κούγια, ενώ παράλληλα ο εν λόγω παρουσιαστής προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να δυσφημήσει τον Εισαγγελέα που έθεσε στο αρχείο την εν λόγω μήνυση, αφού μελέτησε τη δικογραφία,

Για τους παραπάνω λόγους έχουμε να δηλώσουμε ότι σήμερα λάβαμε την εντολή από την κα Σ.Π. και την οικογένειά της να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διάπραξη εις βάρος της δυστυχούς εντολέα μας του κακουργήματος της καταχρήσεως εξουσίας, αλλά και των αδικημάτων της απιστίας από δικηγόρους, εκ των οποίων οι δύο αυτοπροτάθηκαν, μετά από σύσταση της παρουσιάστριας της εκπομπής, του Πέτρου Κουσουλού και του Γιώργου Σόμπολου (αλήθεια, τι είναι αυτή η εκπομπή, γραφείο συστάσεως δικηγόρων;) να αναλάβουν την υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης και, αφού έλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας, τα οποία διένειμαν στον εκδότη της εφημερίδας, αφού μόνο αυτοί τα είχαν, μόλις τέσσερις ημέρες πριν την απολογία της την εγκατέλειψαν αφήνοντάς την ανυπεράσπιστη χωρίς καμία δικαιολογία, και μετά τις διαμαρτυρίες της ίδιας και της οικογενείας της για την εγκατάλειψή της, δικηγόροι και παρουσιαστές ουσιαστικά την υποχρέωσαν να δεχθεί τον τελευταίο πριν από εμάς δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος επίσης διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει δωρεάν την υπεράσπιση και για τον οποίο τόσο η παρουσιάστρια της εκπομπής, όσο και οι συμπαρουσιαστές της δημοσιογράφοι διαβεβαίωσαν, όπως και για τους προηγουμένους, ότι η οικογένεια της κατηγορουμένης δεν θα καταβάλει ούτε ευρώ και ότι τα έξοδα της υπεράσπισης θα τα καλύψουν οι συστήνοντες παράγοντες της εκπομπής, και ο οποίος δικηγόρος, αφού παραπλάνησε τους οικείους της κατηγορουμένης ότι δήθεν κανένας Έλληνας ιατροδικαστής ή παθολογοανατόμος δεν θα δεχόταν την επιστημονική της υποστήριξη, εισέπραξε από τη φτωχότατη οικογένειά της ποσό πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ, τα οποία δήθεν θα ήταν η αμοιβή ιατροδικαστών, παθολογοανατόμων και άλλων επιστημόνων, μεταξύ των οποίων ένας ιατροδικαστής Κύπρου ονόματι Πανίκος Σταυριανός και ένας πολύ γνωστός καθηγητής παθολογοανατομικής διεθνούς φήμης, αλλά ουδέποτε ήρθε σε επαφή με τους συγκεκριμένους επιστήμονες και τελικά αυτογελοιοποιήθηκε κάνοντας αίτημα (!!!) στο FBI των ΗΠΑ, αφού αυτό το αίτημα το προέβαλε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ και μάλιστα ολοσέλιδο στην πρώτη σελίδα, με αποτέλεσμα η κα κατηγορουμένη τόσο όταν απολογήθηκε για την περίπτωση της Τζωρτζίνας, όσο και όταν έδωσε εξηγήσεις στην ΥΔΕΖΙ για τους θανάτους της Μαρίας – Ελένης και της Ίριδος, να μην έχει τη δυνατότητα να έχει έστω και μια επιστημονική αντίκρουση, αλλά συγχρόνως κανείς από αυτούς σε επίπεδο τόσο απολογίας, όσο και εξηγήσεων να μη συστήσει στην κα κατηγορουμένη ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι εντελώς παράνομη, αφού ιατροδικαστικές εκθέσεις και πραγματογνωμοσύνες ανατρέπονται μόνο με συμπληρωματική – επαναληπτική πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστικές υπηρεσίες άλλων πόλεων, στερώντας από την κα κατηγορουμένη το δικαίωμα διορισμού τεχνικών συμβούλων, ενώ συγχρόνως όλοι οι δικηγόροι έγιναν παράνομα συμπαρουσιαστές όλων των καθημερινών, πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών εκπομπών και αντί έστω να αντιδράσουν μηνύοντας τους παρουσιαστές των εκπομπών, γιατί κατακρεουργούσαν το τεκμήριο αθωότητας της κας κατηγορουμένης και παρέβαιναν το νόμο δημοσιοποιώντας υλικό της δικογραφίας, κατέληξαν στο τέλος να συνδιασκεδάζουν σε κοσμικά events, να φωτογραφίζονται και να έχουν και το θράσος να απειλούν τον επικεφαλής του γραφείου μας κο Κούγια, γιατί ανέδειξε με δημόσιες τοποθετήσεις του αυτή την απουσία υπερασπίσεως της δυστυχούς κας κατηγορουμένης, την οποία οι συντελεστές της συγκεκριμένης μεσημεριανής εκπομπής κατέστησαν έρμαιο των διαθέσεών τους, αφού προηγουμένως με την ανάληψη της δωρεάν υπερασπίσεώς της εξασφάλισαν την αποκλειστική της εμφάνιση, επιτυγχάνοντας τηλεθέαση εκατομμυρίων τηλεθεατών καθημερινά, η οποία απέφερε τόσο στη συγκεκριμένη εκπομπή όσο και στους παρουσιαστές της πακτωλό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αμοιβών αλλά και δημοσιότητα.

Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας οι μηνύσεις της Σ.Π. και της οικογένειάς της τόσο για την κατάχρηση εξουσίας όσο και για τις απιστίες δικηγόρων θα ολοκληρωθούν από το γραφείο μας και θα κατατεθούν μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η υπόθεση της κας Σ.Π. είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως δικαστικές πλάνες και είναι αδιανόητο με όλη αυτή την παράνομη υποδομή μια μητέρα που λάτρευε τα παιδιά της, που μόνη έκανε τα πάντα για να τα σώσει, και που τόλμησε να μηνύσει ιατρούς συγκεκριμένου νοσοκομείου για το θάνατο ενός εξ αυτών, να κρατείται παράνομα στις φυλακές και να αναγκάζεται να συνυπάρχει με πραγματικές εγκληματίες, ενώ οι πρωταγωνιστές αυτής της παράνομης διαδικασίας που δυστυχώς βρήκε ευήκοα εισαγγελικά ώτα, αλλά και ιατροδικαστές, οι οποίοι τόλμησαν με μια απλή γνωμοδότηση να προσπαθήσουν να καταστρέψουν έγκριτους και έντιμους δοκιμασμένους επί δεκαετίες συναδέλφους τους, να αυτοδιαφημίζονται και να αυτοϋποστηρίζονται ακόμη και σήμερα συνεχίζοντας αυτή την παράνομη συμπεριφορά εις βάρος της.

Το τονίζουμε ότι όλη αυτή η επεξεργασία συνοδευόμενη από τα νόμιμα αιτήματα, τα οποία έχουμε υποβάλει ενώπιον της 35ης Τακτικής Ανακρίτριας, θα τεθεί με υπόμνημα υπόψη τόσο της Προέδρου του Αρείου Πάγου κας Γεωργίου, όσο και ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κου Ντογιάκου.

Αυτονόητο είναι ότι με την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς για κατάχρηση εξουσίας θα ζητήσουμε να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών κλήσεων συγκεκριμένου Εισαγγελέα, συγκεκριμένων ιατροδικαστών, του επικεφαλής της ΥΔΕΖΙ, συγκεκριμένου περιφερόμενου ιατροδικαστή και συγκεκριμένων «δημοσιογράφων», ώστε να αποδειχθεί και με αντικειμενικά στοιχεία το πώς εντελώς παράνομα και με τη συνδρομή πρωτοφανών νομικών ακυροτήτων ασκήθηκαν οι ποινικές διώξεις εναντίον της δυστυχούς εντολέα μας.

Όλες οι απαντήσεις της κας κατηγορουμένης, αλλά και οι νόμιμες ενέργειες του επικεφαλής του γραφείου μας θα απευθυνθούν εκεί που πρέπει που είναι μόνο ο χώρος της Δικαιοσύνης, όπως κάνουμε από τότε που ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Κούγιας και εμείς οι συνεργάτες του αναλάβαμε την υπεράσπιση της κας Σ.Π. μέχρι σήμερα».