Παλαιό Φάληρο: «Έπινε, έκανε χρήση ναρκωτικών και με χτυπούσε -Για μένα είναι πεθαμένος» λέει η μητέρα του βιαστή
1 year, 4 months ago
6

Κοντοκουρεμένος και εύσωμος, όπως τον είχαν περιγράψει οι δύο γυναίκες που έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του, πατέρας δύο παιδιών και χωρισμένος με τη γυναίκα του.

Αυτό είναι το προφίλ του «βιαστή με το τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου. Η μητέρα του 45χρονου επιβεβαιώνει πως ο γιος της βρίσκεται στην Αλβανία και δηλώνει πως για την ίδια είναι «πεθαμένος».

«Είμαι στεναχωρημένη και δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτόν τον γιο μου καθόλου. Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο. Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο, αυτό θέλω, τίποτα δεν θέλω», είπε στο Mega.

Η μητέρα του 45χρονου ανέφερε ότι πίσω από τη συμπεριφορά και τις εγκληματικές πράξεις του γιου της, κρύβονται τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Αυτά που θολώνουν το μυαλό του και τον οδηγούν στη βία, με θύμα ακόμα και την ίδια.

«Πίνει τσίπουρο, ούζο, μπύρες. Που ήρθε η αστυνομία βρήκε ένα τσιγάρο με ναρκωτικά (χασίς). Με (έχει) χτυπήσει άμα κάνει αυτά τα πράγματα με χτυπάει. Ήμουν στην δουλειά, το παιδί ήταν μόνο εδώ, κάνει ό,τι θέλει» σημείωσε η μητέρα του βιαστή.

Οι δυο τους έμεναν μαζί τα τρία τελευταία χρόνια και ο 45χρονος συνήθιζε να μην απομακρύνεται από το Παλαιό Φάληρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης εκεί που ακινητοποίησε την 34χρονη που βίασε σε κοντινό παρκάκι απέχει 800 μέτρα από το διαμέρισμά του.